Острозькі футзалісти вийшли до фіналу, вигравши групу

24 Грудня 2018, 10:19
Кубок чекає свого володаря 2862 Джерело: РОФФ
Кубок чекає свого володаря

У чемпіонаті Рівненської області з футзалу відбулися матчі в групі В. У неділю, 23 грудня, наші земляки на чолі з Миколою Кулінцем, який привів до чемпіонства ФК «Вельбівно», завітали до спортивної зали Рівненського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – спеціалізована спортивна школа» № 26. Кістяк команди становили вельбівненські футболісти, зокрема Степан Кащин, Вадим Тишкун, Олександр Апанчук, Вадим Медвідь та інші.

Острозькі футзалісти одгяли футболки із зображенням Олега Жоха, висловлюючи йому свою підтримку у відновленні після автокатастрофи. До речі, автором ідеї та спонсором виготовлення футболок став Микола Науменкогравець і меценат ФК «Грем'яче».

У першому матчі наші земляки обіграли збірну Рівненського району з рахунком 3:1. Згодом у безкомпромісній боротьбі вирвали перемогу в команди з Дубенщини – 3:2. Ці дві звитяги дали змогу збірній Острозького району очолити групу й вийти до фінального турніру.

Чемпіони області підтримують чемпіона світу. Фото С. Кащина
Чемпіони області підтримують чемпіона світу. Фото С. Кащина

 

Фінальні змагання відбудуться у вівторок, 25 грудня, у спортивній залі ДЮСШ-4 м. Рівне. Відповідно до жеребкування, яке напередодні провела Рівненська обласна федерація футболу, збірна Острозького району потрапила до групи «Б», де їй протистоятимуть команди з Костопільщини та м. Вараш. У групі «А» зіграють футзалісти зі Здолбунівщини, Володимиреччини та м. Рівне.

Після групового етапу дві кращі команди з обох груп розіграють між собою медалі футзального чемпіонату.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024