Санта Клаус, пальма й подарункомат: у дитсадку відбулося новорічне свято

22 Грудня 2018, 10:29
7206

У дитячий садках Острога розпочалися новорічні ранки. Маленькі сніжинки, зайчики, червоні шапочки й гномики радісно зустрічають Діда Мороза й чекають подарунків.

У п’ятницю, 21 грудня, у старшій групі ДНЗ «Веселка» (виховательки Світлана Серко, Орися Стецюк, музичний керівник – Анжела Гроголь) відбувся Новорічний карнавал, на який, крім Діда Мороза, завітала Спека і своє вітання переказав Санта Клаус.

Розпочалося дитяче свято зі зустрічі біля ялинки Нового Року та Нічки. Маленька чарівниця привела зі собою сестричок Зірочок. Одна з них подарувала малятам чарівне дзеркало, поглянувши в яке, можна побачити казку.

1
Білосніжка і гноми
Білосніжка і гноми

1
Маленька принцеса
Маленька принцеса

 

Навколо ялинки танцювали, співали й розповідали віршики принцеси, східні красуні, олов’яні солдатики, сніговички та інші казкові герої. А коли настав час кликати Діда Мороза, на свято до малят замість доброго бороданя завітала Спека. Замість ялинки вона посадила пальму, тішилася сонячними промінцями й жартувала про високі ціни на газ.

1
У гості несподівано завітала Спека
У гості несподівано завітала Спека

 

Непрохану гостю прогнав Дід Мороз, який залюбки водив із дітьми хороводи, грав ігри та разом із батьками і рідними споглядав таланти. Приємною несподіванкою для присутніх стало те, що на новорічному святі діти продемонстрували здобуті знання з англійської мови, продекламувавши віршики та виконавши різдвяну пісню.

1
Поки Дід Мороз відпочиває, малята розважають його англійськими віршиками
Поки Дід Мороз відпочиває, малята розважають його англійськими віршиками

Веселі хороводи
Веселі хороводи

 

На завершення, як годиться, діти мали отримати подарунки, та виявилося, що Мороз забув мішок із ними дома. На допомогу бороданю примчав сучасний пристрій – подарункомат із якого малята за допомогою сніжок «вибивали» гостинці.

Свято було сповнене посмішками, щирими побажаннями та передчуттям дива.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024