В Оженині учні долучилися до акції «16 днів проти насильства»

20 Грудня 2018, 13:25
9428

Щоб привернути увагу учасників освітнього процесу до проблем насильства в суспільстві та попередити негативні явища, що можуть призвести до насилля або спровокувати його вчинення, у НВК «Оженинська ЗОШ І–ІІІ ступенів (ліцей) - ДНЗ» ім. Т.Г. Шевченка у межах акції «16 днів проти насильства» провели різноманітні заходи

Організатором комплексу заходів стала соціально-психологічна служба  НВК, – повідомляють на сторінці закладу у мережі Фейсбук.

З-поміж іншого представники служби спільно з учнями підготували інформаційні банери тему: «16 днів проти насильства», «Стоп насильство!», завдяки яким школярі ознайомилися з поняттям «насильство» і його видами.


 

Упродовж акції для учнів 9-11 класів було проведели тренінг «Ми проти насильства». На заняттях сттаршокласники розв’язували проблемні ситуації, пов’язані з насильством у суспільстві. Окремо соціально-психологічна служба зупинилася на питанні «булінг і кібербулінг» (тренінг «Кібербулінг як проблема порушення прав людини» 7–8 класи), адже це найбільш актуальна проблема сучасного суспільства.


 

У 3–4 класах соціальний педагог Оксана Ковба та практичний психолог Альона Коломис виготовляли з учнями плакати на тему «Щасливе дитинство без насильства».


 

До Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями соціально-психологічна служба провела інформаційну бесіду з учнями закладу «Толерантне ставлення до людей з особливими потребами», адже люди з інвалідністю заслуговують на особливу увагу та прихильне ставлення в суспільстві.

Крім того, упродовж інформаційної кампанії «16 днів проти насильства» провели загальношкільні акції «Наші долоньки проти насильства» (присвячена Міжнародному дню прав людини) та «Червона стрічка» (до Всесвітнього дня боротьби із СНІДом).


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024