Кургани: футболісти отримали срібні медалі

19 Грудня 2018, 16:04
4757

Футбольний клуб «Міраж» села Кургани отримав нагороди як срібний призер чемпіонату Острозького району.

Урочистості  відбулися в суботу, 15 грудня, у сільському клубі. Крім власне нагородження, присутніх чекала концертна програма від вихованців місцевого будинку культури і школярів.

Насамперед усіх присутніх, а особливо спортсменів і вболівальників, привітав голова Острозької районної федерації футболу Валентин Кочиш. Він переказав побажання від керівництва району, начальника сектору в справах молоді та спорту Острозької райдержадміністрації Дмитра Білюка, зичив команді наступного року досягти вищого результату, здоров’я, нових перемог, натхнення в улюбленій грі. Наприкінці виступу Валентин Іванович уручив сільському голові й президенту ФК «Міраж» Олександрові Чубику грамоту.


1


 

З рук керівника районної федерації футболу та очільника Мощаницької сільської ради срібні медалі та грамоти отримали гравці ФК «Міраж»: Петро Мороз (капітан команди), Олександр Ващук, Антон Федорчук, Вадим Чубик, Богдан Кулиба, Тарас Федорчук, Вадим Кобилинський, Михайло Гомонець, Олександр Ярмолюк, Сергій Башкевич, Дмитро Поплавський, Олександр Борисюк, Сергій Киндзерський, Роман Федорчук, Юрій Булботко, Андрій Онопрійчук, Назар Гришин, Сергій Ваколюк, Павло Пономаренко, Микола Федорчук, Василь Кулиба, Вадим Ярмолюк.

Також ці футболісти були відзначені медалями та грамотами як фіналісти кубка району. Грамоти райдержадміністрації отримали медик команди Тетяна Федорчук, найвідданіші вболівальники Олександр Тишкун, Ігор Федорчук, спонсори Анатолій Гончарук, Дмитро Лебідь.

На святі також виступав капітан команди та один із її спонсорів Петро Мороз, який дякував футболістам за гру, президенту і тренеру – за значні зусилля в організації.

«Загалом сезон удався. Багато матчів були цікавими для глядачів і команд. Щоправда, не всі футбольні колективи успішно добралися до фінішу. Здебільшого їм не вистачало коштів і вже менше бракувало гравців і бажання наставників організовувати команду на матчі. Там, де добрі спонсори, як наприклад у Курганах, Грем’ячому, Оженині та ще кількох селах краю, команди грали успішно, радували своїх уболівальників якісною грою та голами у ворота суперників. Цього року, як ніколи, було багато суперечок щодо певних дій арбітрів і суперників. Контрольно-дисциплінарна комісія збиралася по кілька разів на місяць, щоб вирішувати складні проблеми. Хочеться, щоб їх було якомога менше. Сподіваюся, наступного року чемпіонат знову відбудеться. У якому форматі, будемо вирішувати ранньою весною», – підбив підсумки минулого чемпіонату Валентин Кочиш.

 

За матеріалами газети «Замкова гора»

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024