Оженинські школярі «викидали» погані звички у смітник

18 Грудня 2018, 15:38
4704

У 8 – Б класі Оженинської ЗОШ І-ІІІ ст.-ліцею ДНЗ ім. Т. Г. Шевченка відбулася виховна година на тему: «Шкідливі звички – шлях у небуття».

Про це написали на сторінці школи у Facebook.

«Підлітковий вік - це складний відповідальний період становлення особистості, в якому формується соціальна спрямованість та моральна свідомість: моральні погляди , судження, уявлення про норми поведінки, запозичені у дорослих. Дуже важливо, щоб у цей період діти брали від дорослих тільки корисне та позитивне», - йдеться у дописі. 

Скажемо шкідливим звичкам «Ні!», - саме під таким гаслом проходив захід проти шкідливих звичок під керівництвом класного керівника Ковальчук Н. М.

Учні передивилися ряд відеороликів про шкідливість наркоманії, алкоголізму, токсикоманії та тютюнопаління. Школярі «викинули» свої погані звички у смітник, написавши їх на папері, потім зім’яли та порвали на дрібні шматки. Обговоривши та подискутувавши, восьмикласники дійшли висновку – всі шкідливі звички перешкоджають людині розвиватися як розумово, так і фізично. Жити здоровим – це модно завжди!







 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024