В Острозі в межах Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів провели спортивні змагання

14 Грудня 2018, 11:06
Учасники змагань 4143
Учасники змагань

На базі комунального закладу «Острозька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І–ІІІ ступенів» відбувся черговий етап Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Ти зможеш, якщо зміг я!».

Спортивне свято організували працівники КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області

Розпочався захід із урочистого шикування, після якого учасники ознайомилися із правилами проходження спортивних естафет. Діти, котрі брали участь у спортивних активностях, дуже добре підготовлені фізично, але мають вади слуху, тому весь час з ними працював сурдоперекладач. Вихованці школи, об’єднавшись у команди, демонстрували свою вправність у володінні різноманітним спортивним інвентарем.

Фотомить спортивної естафети
Фотомить спортивної естафети

 

Боротьба була напруженою і впертою. Учасники змагань показали, що на спортивному майданчику у них немає жодних комплексів, і вони здатні до азартного та безкомпромісного суперництва.

Досхочу набігавшись, дітей чекало нагородження, в ході якого організатори відзначили беззаперечного переможця змагань. Ним стала команда «Рівняни». Всі команди отримали нагороди від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Діти, котрі перемогли у конкурсі малюнка на спортивну тематику, який напередодні проходив у школі, нагороджені призами від Відділенням НОК України в Рівненській області.

Після завершення заходу юнаки та дівчата долучилися до Всеукраїнської інформаційно-пропагандистської кампанії «Червона картка». Зробивши колективне фото, вони висловили своє негативне ставлення до шкідливих звичок.

Червона картка шкідливим звичкам
Червона картка шкідливим звичкам

 

За інформацією прес-служби організації "Спорт для всіх"

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024