У центрі зайнятості провели профорієнтаційний захід для дітей з особливими потребами

03 Грудня 2018, 17:14
4322

В Острозькій міськрайонній філії Рівненського обласного центру зайнятості провели Тиждень зайнятості для людей з інвалідністю та долучилися до профорієнтаційної акції для дітей з вадами здоров’я «Хвилинка доброти».

У межах цих заходів до місцевого центру зайнятості завітали старшокласники КЗ «Острозька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №2 І-ІІ ступенів». Про це повідомляють на сторінці закладу у Фейсбук.

На початку зустрічі начальниця відділу активної підтримки безробітних Людмила Вус-Столярчук розповіла школярам про ситуацію на місцевому та регіональному ринку праці, наголосила про важливість правильного вибору професії, адже це питання особливо гостре для учнівської молоді.

Зі школярами спілкується Людмила Вус-Столярчук
Зі школярами спілкується Людмила Вус-Столярчук

Ознайомлення з профорієнтаційними матеріалами
Ознайомлення з профорієнтаційними матеріалами

 

Школярі переглянули відеофільм про Рівненський центр професійно-технічної освіти ДСЗ, ознайомилися з інформацією про світ професій, переглянули папки з описом професій та інші інформаційні матеріали. Після ознайомлення з платформою «Моя професія: консультаційна мережа» учні пройшли тестування, щоб визначити свої професійні здібності

На завершення зустрічі директор Острозької міськрайонної філії Володимир Степанюк уручив дітям подарунки, за що організатори заходу отримали щирі слова подяки.

Гості центру зайнятості залишилися задоволеними візитом і подарунками
Гості центру зайнятості залишилися задоволеними візитом і подарунками

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024