Викладачі Острозької академії зіграли в міні-футбол

03 Грудня 2018, 09:53
5405

У Національному університеті «Острозька академія» розпочалися спортивні змагання серед професорсько-викладацького складу. У неділю, 2 грудня, команди факультетів зіграли в міні-футбол.

Зважаючи на те, що лише трьом факультетам вдалося зібратися, змагання тривали за одноколовою системою (2 тайми по 10 хвилин).

Перед початком турніру до футболістів звернулася Ольга Недзведовська, яка від імені профспілки побажала командам вдалої гри, головне, щоби без травм.

Згідно з жеребкуванням першими на спортивну арену вийшли представники гуманітарного факультету й факультету політико-інформаційного менеджменту. Зважаючи на те, що команда гуманітарного складалася тільки з 2 осіб, рахунок миттєво став 4:0. Згодом Сергій Шаправський відквитав один м’яч, потужно пробивши по воротах. У другому таймі ПІМівці суттєво переважали своїх опонентів, але гуманітарії також довели, що ще мають порох у порохівницях. У підсумку 8:4 – ПІМ переміг.

ПІМ атакує
ПІМ атакує

 

Зустріч між командами гуманітарного й економічного факультетів розпочалася з невдалої обрізки гуманітаріїв після розіграшу з центра поля й Олександр Новоселецький закотив м’яч у ворота. У схожій ситуації економісти забили другий гол. Після першого тайму гуманітарії горіли 4:0, але не здавалися. У другій половині зустрічі Сергій Шаправський потужними ударами здалеку скоротив відставання. 4:2 – на користь економістів.

Михайло Мозоль готується ввести м'яч у гру
Михайло Мозоль готується ввести м'яч у гру

 

Третя гра стала своєрідним фіналом, адже і ПІМ, і економісти здобули по одній перемозі, то ж в очній зустрічі мали вирішити долю першого місця. Команда факультету політико-інформаційного менеджменту відразу почала тиснути на ворота економістів і це призвело до позитивного результату – дубль в активі Михайла Мозоля. До кінця першого тайму Віталій Бондар довів рахунок до розгромного, забивши ще два м’ячі. Після перерви економісти намагалися розмочити рахунок, але надійна гра Сергія Кардаша зводила все нанівець. Крапку в зустрічі поставив Віталій Лебедюк, який уп’яте розпечатав ворота. 5:0 – ПІМ переконливо завоював першу сходинку.

1
Перед стартовим свистком
Перед стартовим свистком

 

Після завершення змагань відбулася товариська зустріч між чемпіонами та збірною інших факультетів. По ходу матчу перевагу мала то одна, то інша команда. У підсумку – 12:11 на користь факультету політико-інформаційного менеджменту.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром