Острог: активна молодь кавувала з міським головою

01 Грудня 2018, 10:29
«Кава з мером» в Острозі 5359
«Кава з мером» в Острозі

У складі проекту «Молодіжна столиця України» міський голова Острога Олександр Шикер у неформальній обстановці зустрівся з молодіжним активом міста.

Захід «Чашка кави з міським головою» відбулася в четвер, 29 листопада. Участь у зустрічі взяли активісти учнівського й студентського самоврядування, представники молодіжних громадських організацій Острожчини та співробітники міської ради. Зокрема були присутніми Анна Лавренюк , учениця Острозького НВК «Школа І–ІІІ ступенів - гімназія», президентка учнівського самоврядування, студенти НаУОА Данило Найдьонов, Надія Симоненко, Влад Піддубний, Віталій Войцеховський, Юрій Устимчук (ГО «Народний Альянс»), Василь Гончарук (ГО «Реверс»), Ольга Лозюк, начальниця відділу культури і туризму Острзької міської ради, Ольга Стецюк, в. о. начальника відділу з питань молоді та спорту

Ольга Лозюк, Ольга Стецюк, Анна Лавренюк на каві з мером
Ольга Лозюк, Ольга Стецюк, Анна Лавренюк на каві з мером

Зустріч мера Острога з молоддю а чашкою кави
Зустріч мера Острога з молоддю а чашкою кави

 

Спілкування за чашкою кави тривало понад дві години, упродовж яких Олександр Федорович розповідав про діяльність міської ради, своє життя, роботу, місто, його людей, реалізовані й заплановані проекти, проблеми, цікаві і повчальні історії, жартував та відповідав на запитання.

Модератором і організатором заходу була в. о. начальника відділу з питань молоді та спорту Острозького міськвиконкому Ольга Стецюк, яка зауважила, що такий захід відбувся вперше в нашому місті, однак за потреби молоді ці акції стануть щомісячними.

Учасники зустрічі з міським головою
Учасники зустрічі з міським головою

 

ФОТО надані Ольгою Стецюк

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024