Віталій Ундір взяв участь у колегії Острозької РДА

29 Листопада 2018, 16:33
3508

Під час колегії Острозької райдержадміністрації обговорили інвестиційні програми і проекти регіонального розвитку, що реалізовуються за рахунок державних коштів.

Про це повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір на своїй сторінці у Facebook. 

На заході Віталій Ундір презентував об’єкти, які були реалізовані в районі у 2018 році за сприяння Рівненської обласної державної адміністрації з різних джерел фінансування (державного фонду регіонального розвитку, субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження, та дорожнього фонду).

Таким чином в Острозькому районі цього року реалізовується проекти з реконструкції гінекологічного відділення Острозької лікарні в гуртожиток для медиків, будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини в селі Плоске, реконструкція амбулаторій в Острозі, селах Сіянці та Кутянка, будівництво мережі водопостачання в селі Українка, реконструкція будівлі Оженинської школи № 2, капітальний ремонт будівлі та підмостки Михайлівської ЗОШ, капітальний ремонт даху будівлі клуба в селі Розваж, капітальний ремонт покрівлі дошкільного підрозділу Оженинської школи-ліцею, капітальний ремонт будівлі клуба села Слобітка, будівництво та ремонт доріг, 

«Сьогодні взяв участь у роботі колегії Острозької районна державна адміністрація Рівненської області, під час роботи якої обговорили те, що зроблено, над чим працюємо і які проекти будемо реалізувати в майбутньому. Наголошую, в найближчому майбутньому! Разом з тим, акцентував на питаннях, які потребують додаткових зусиль та роботи органів місцевого самоврядування. Втім, звернув увагу сільських голів на якісній підготовці проектів. Це ваші «лотерейні квитки», без яких реалізувати задумане неможливо», - зазначив Віталій Ундір. 

Детальніше про проекти, що реалізовуються в місті Острозі та районі, дивіться у фотоілюстраціях. 


 


















Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024