Старшокласники Острога взяли участь у профорієнтаційному проекті «Знай і люби свій край»

28 Листопада 2018, 14:30
Після підбиття підсумків 3291
Після підбиття підсумків

Старшокласники з Острога взяли участь у підсумковому етапі інноваційного профорієнтаційного проекту «Знай і люби свій край»,  який організували за участю Рівненської обласної служби зайнятості.

Захід, до якого долучилися п’ять команд із округу, відбувся 21 листопада у Здолбунівському районному будинку культури. У Здолбунові змагалися такі команди: «Ватра» Здолбунівського району, «Погляд» Рівненського району, «Вільний вітер» Гощанського району, «Рівненські Магеллани» міста Рівне. Острог на змаганнях представляла група старшокласників Острозької ЗОШ І–ІІІ ступенів № 1 «Серце Волині» під керівництвом вчителя історії Тетяни Зорі.

Загалом учасники змагання випробували свої сили у конкурсах «Кращий туристичний маршрут», «Кращий гід-екскурсовод» та «Краща PR-компанія».

У категорії «Кращий гід-екскурсовод» представники районів улаштували віртуальні екскурсії своїми маршрутами, використовуючи результати пошуково-дослідницької роботи команди. Родзинкою юних острожан стала екскурсія-розповідь про старовинний Острог княгині Гальшки Острозької, яку представила Христина Яскульська.

Варто відмітити неповторність PR-компанія нашої команди, яка була виготовлена в старовинному стилі у вигляді папірусів. Доповненням виставки стали вироби з природніх матеріалів, буклети, малюнки та картини, виготовлені дітьми.

За підсумками змагань перемогу здобула команда з міста Рівне, однак острозькі школярі зуміли продемонструвати не тільки ґрунтовні знання, талант і неабияку згуртованість, а й гідно представили туристичний потенціал нашого міста.

Коментарі
28 Листопада 2018, 17:27
Гарна новина, але чомусь на фото команда здолбунівчан, а інформація про обласну службу зайнятості, як організатора проекту, зникла взагалі.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024