Гравці ФК «Вельбівно» отримали золоті нагороди. ФОТО

25 Листопада 2018, 18:43
ФК «Вельбівно» - чемпіон Рівненщини 6076
ФК «Вельбівно» - чемпіон Рівненщини

Гравці футбольного клубу «Вельбівно» отримали золоті нагороди за перемогу в другій лізі чемпіонату Рівненської області.

Урочисте вручення кубка, медалей і грамот відбулося в неділю, 25 листопада, у приміщенні Вельбівненської ЗОШ.

Розпочалося свято з вітання від місцевих школярів, які виконали низку музичних композицій, зокрема «Україно, вперед» (на слова Миколи Бровченка), а Вадим Кулиба вправно зіграв на акордеоні віночок українських пісень.

Вітання від школярів
Вітання від школярів

 

Радість свята з вельбівненськими футболістами завітали розділити Олексій Хахльов, голова Рівненської обласної федерації футболу (РОФФ), Віталій Ундір, перший заступник голови РОДА, Тарас Кир’янчук, головний спеціаліст РОФФ, Володимир Гребьонкін, радник голови РОФФ. До вітань приєдналися також місцеві посадовці: Богдан Турович, голова Острозької РДА, Дмитро Білюк, завідувач сектору у справах молоді та спорту  Острозької РДА, Олександр Харчук, начальник відділу освіти Острозької РДА, В’ячеслав Зелемський, Вельбівненський сільський голова.

Вітає Олексій Хахльов
Вітає Олексій Хахльов

 

З вітальним словом до гравців ФК «Вельбівно» звернувся Олексій Хахльов:

«Сьогодні з великою приємністю хочу виконати почесну місію і привітати команду, яка в напруженій безкомпромісній боротьбі стала переможцем другої ліги Чемпіонату Рівненської області з футболу», – сказав Олексій Володимирович.

Голова РОФФ разом із Олексієм Гладковим, директором ДЮФЛРО, нагородив представників ФК «Вельбівно»: Миколу Кулінця – кращого тренера першості Рівненської області з футболу сезону 2018 року та Степана Кащина – кращого президента футбольного клубу ІІ ліги Рівненської області сезону 2018 року. Трофей і грамоту отримав Сергій Непомнящий – кращий бомбардир першості.

Нагороду отримує тренер Микола Кулінець
Нагороду отримує тренер Микола Кулінець

Відзначили президента клубу Степана Кащина
Відзначили президента клубу Степана Кащина

Трофей отримав Сергій Непомнящий - найкращий бомбардир
Трофей отримав Сергій Непомнящий - найкращий бомбардир

 

Кубок і диплом переможця другої ліги Рівненської області вручили капітанові команди Віталієві Кравчуку. Усі гравці ФК «Вельбівно» отримали золоті медалі. Відзнаку також уручили сільському голові, який упродовж сезону підтримував команду.

Капітан отримує головні нагороди
Капітан отримує головні нагороди

Миттєвості нагородження команди
Миттєвості нагородження команди

 

Спогадами про перші перемоги ФК «Вельбівно» поділився ідейний натхненник, капітан команди Віталій Кравчук.

«Футбольний клуб «Вельбівно» після річної перерви повернувся до першості Рівненської області й відразу гучно про себе заявили. Ми сьогодні «золоті хлопчики», – зауважив футболіст.

Віталій також щиро дякував тренеру Миколі Кулінцеві, Степану Кащинові, який фінансово підтримує команду, усім гравцям клубу.

Не обійшлося без сюрпризів. Ще перед початком заходу футболістам роздали символічні картки двох кольорів – жовтого та зеленого. На основі них гравці об’єдналися в команди «Пульс-1» та «Пульс-2», яким запропонували вікторину. У ній потрібно було відповідати «так» або «ні» на питання футбольної тематики. З рахунком 10:7 перемогу здобула команда «Пульс-2», до якої потрапили гравці переважно старшого віку.

Для присутніх продемонстрували фільм про історію місцевої команди «Як усе починалося», у якому на фотомиттєвостях зобразили літопис футбольного клубу від 1979 року до сьогодення. 

Футбольна вікторина
Футбольна вікторина

Кадри з фільму
Кадри з фільму

 

З вітальними словами також виступили інші гості футбольного свята.

«Нарешті за чотири останні роки повернулася серйозна перемога до Вельбівного. І це надзвичайно приємно. Рідко даю обіцянки, бо знаю, що їх доведеться виконувати. Але розумію, що сьогодні без обіцянки з цього залу піти не можу… Тож маю надію, що за рахунок обласного бюджету до того, як ви почнете виступати  в перші лізі області, ми зможемо відреставрувати роздягальні, гідні рівня чемпіона», – пообіцяв, вітаючи команду, Віталій Ундір.

Вітає Віталій Ундір
Вітає Віталій Ундір

 

«Ми збираємося популяризувати спорт, але для того нічого не робимо. Вірю, що держава нарешті зверне увагу на футбол, багатомільйонну гру. Зі свого боку обіцяю, що транспортні витрати й добові для виступів команди в першій лізі, беремо на себе», – сказав Богдан Турович.

Олексій Хахльов, Віталій Кравчук, Микола Кулінець із кубком
Олексій Хахльов, Віталій Кравчук, Микола Кулінець із кубком

Розділили радість перемоги з друзями
Розділили радість перемоги з друзями

 

Футболісти і тренерський штаб сподіваються гідно виступати в першій лізі Рівненщини, підсиливши в міжсезонні ФК «Вельбівно» новими гравцями та залучивши додаткові кошти.

Готуємося підсилювати команду
Готуємося підсилювати команду

 

Читайте також:

ФК «Вельбівно» – чемпіон області

Як сільська команда стала чемпіоном області: історія ФК «Вельбівно»

В Острозі повністю зник футбол

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024