На соціально-економічний розвиток Острожчини виділили три мільйони гривень

25 Листопада 2018, 10:36
4569

Рівненщина отримала черговий транш державної субвенції. Ще на початку листопада вдруге в цьому році Кабмін виділив кошти на соцекономрозвиток.

Загалом Рівненська область з останнього траншу отримає близько 69 млн грн..

«Утім, розподіляють цю субвенцію з держбюджету не відповідно до потреб районів, а залежно від того, які депутати за них просять. Чим кращі стосунки в обранців з урядом, тим більше коштів дістається на їхні округи», – пише Рівне Вечірнє.

Округ Юрій Вознюка – на другому місці за кількістю отриманих коштів. Тут традиційно лідирує Рівненський район, який цього разу одержить 9,1 млн грн. Острозький район, що також в окрузі п. Вознюка, отримає 3 млн грн, Корецький – 1,4 млн грн., Гощанський – 0,8 млн грн.

На Острожчині майже мільйон гривень спрямують на реконструкцію вуличного освітлення у Сіянцях, понад півмільйона – на будівництво водопроводу у Вишеньках. Решта коштів буде витрачена на потреби бюджетних закладів, дитячі майданчики та дрібніші ремонти.

Загалом на Острожчині фінансування отримали такі об’єкти:

  • Реконструкція мережі вуличного освітлення з застосуванням енергозберігаючих технологій в с. Сіянці Острозького району - 951,2 тис. грн.
  • Реконструкція мережі вуличного освітлення з застосуванням енергозберігаючих технологій в с. Садки Острозького району - 204,6 тис. грн
  • Реконструкція мережі вуличного освітлення з застосуванням енергозберігаючих технологій в с. Кураж Острозького району - 448 тис. грн.
  • Реконструкція вуличного освітлення в с. Бродів Острозького району - 280 тис. грн.
  • Реконструкція вуличного освітлення в с. Стадники Острозького району - 258 тис. грн
  • На капітальні видатки Стадницької загальноосвітньої школи I ступеня -у Стадниках Острозького району - 15 тис. грн.
  • Будівництво централізованої мережі господарсько-питного водопостачання на території с. Вишеньки Острозького району - 578 тис. грн.
  • Реконструкція вуличного освітлення на 
    вул. А. Барана. та Зелена в с. Бубнівка Острозького району - 70 тис. грн.
  • Придбання та встановлення дитячо-спортивного майданчика в с. Хорів Острозького району - 120 тис. грн.
  • На капітальні видатки будинку культури с. Розваж Острозького району - 70 тис. грн

Коментарі
25 Листопада 2018, 13:25
Є таке село Слобідка Острозького району. Там велечезні проблеми з водою. Потрібно міняти водонапірну башту. Ціна питання близько 300 тис. грн. Люди часто по декілька днів сидять без води. Башта як решето. Вважаю, що це питання більш важливе ніж освітлення в Сіянцях за майже 1 млн. грн.
25 Листопада 2018, 16:13
У кожному селі є проблеми. Грем'яцька сільська рада. Освітлено всі села. А одна Центральна вулиця без світла. Чому?
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024