На Острожчині надзвичайники відпрацьовували дії на дорозі у випадку негоди

24 Листопада 2018, 13:37
2753

Рятувальники, органи управління і підрозділи Служби автомобільних доріг області, Національна поліція, Острозька підстанція екстреної (швидкої) медичної допомоги  та місцеві органи влади відпрацювали алгоритм дій на випадок виникнення надзвичайних ситуацій на дорозі.

Це відбулося в п’ятницю, 23 листопада, на відрізку автодороги Р-77 «Вельбівно-Гоща» поблизу с. Бадівка Острозького району.  Надзвичайники вчилися діяти та налагоджувати співпрацю у випадку порушення руху транспорту на автошляхах і населених пунктах внаслідок ускладнених погодних умов. 

Зокрема служби відпрацювали залучення сил і засобів до виконання завдань із запобігання виникненню та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних із ускладненням дорожнього руху у зимовий період, надання допомоги учасникам дорожнього руху, які опинились у снігових заторах. 
Обмін інформацією про оперативну обстановку на автошляхах між службами та органами місцевого самоврядування.



 

Також обговорили можливість оперативного оповіщення учасників дорожнього руху про ускладнення погодних умов і ситуацію на автошляхах, уведення тимчасових обмежень руху транспортних засобів з зазначенням маршрутів об’їзду та місць тимчасової стоянки.

Вивчили можливість профілактичного оброблення дорожнього покриття протиожеледними і фрикційними матеріалами та снігоочищення доріг, насамперед міжнародних та національних доріг, автобусних маршрутів, крутих спусків і підйомів та інших аварійно-небезпечних місць, перевальних ділянок, під’їздів до залізничних переїздів.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром