Збірні Острожчини зіграють у футзальному чемпіонаті

21 Листопада 2018, 10:57
3297 Джерело: РОФФ

На Рівненщині відбудеться чемпioнат областi з футзалу серед збipних команд районiв i мicт 2018 року. Відповідно до жеребкування, яке напередодні  провела Рівненська обласна федерація футболу, команди розподілено на чотири групи.

Збірна Острога потрапила до групи А, де поміряється силами з командами Гощанського, Млинівського, Здолбунівського та Демидівського районів. Змагання між цими збірними відбудуться в неділю, 25 листопада, на базі Рівненського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – спеціалізована спортивна школа» № 26 Рівненської міської ради. Початок – об 11 год.

У групі В зіграє збірна Острозького району. Нашим землякам протистоятимуть команди з Дубна, Рівненського, Дубенського та Радивилівського районів. Матчі відбудуться в суботу, 8 грудня, у спортивній залі тієї самої школи м. Рівне. Початок – об 11 год.

Спортивна зала, у якій зіграють збірні Острожчини
Спортивна зала, у якій зіграють збірні Острожчини

 

Збірні груп С і D зіграють на початку грудня в спорткомплексах Березного й Зарічного.

Переможці кожної групи вийдуть до фінального турніру, де їх уже чекають золотий і срібний призер торішнього чемпіонату – збірні міста Рівне та Костопільського району.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024