Найбільше журі розсмішили студенти факультету романо-германських мов

16 Листопада 2018, 13:32
3968

У Національному університеті «Острозька академія» відбувся традиційний щорічний гумористичний конкурс «Візитівка–2018». Команди першокурсників зі всіх факультетів вишу змагалися на сцені Культурно-мистецького центру в четвер, 15 листопада.

Ведучими свята були Оксана Безпалько та Олександр Бондар.

Ведучі вечора Олександр та Оксана
Ведучі вечора Олександр та Оксана

 

Визначала найвеселішу команду суддівська колегія: голова Олександр Харчук, начальник відділу освіти Острозької РДА, Богдан Михальчук, голова братства спудеїв НаУОА, Олександр Лозюк, завідувач студентським клубом НаУОА, Вадим Бондарчук, депутат Острозької міської ради. Вільне суддівське місце за 1700 гривень викупив Володимир Муляр, випускник НаУОА, нині депутат Рівненської обласної ради.

Розпочала гумористичний виступ «Команда редакторів», яка задала ритм і налаштувала глядачів на позитивний вечір.

«Поаплодуйте нашим учасникам, верхня частино залу! Поаплодуйте учасника, нижня частино залу! Поаплодуйте ті, хто сидять праворуч! Підтримайте першокурсників ті, хто сидить ліворуч! Зал перехрестили, можемо починати», – завершили виступ редактори й запросили на сцену команди першокурсників.

«Тільки не РГМ, тільки не РГМ, - перший спудей визначає факультет навчання першокурсників
«Тільки не РГМ, тільки не РГМ, - перший спудей визначає факультет навчання першокурсників

Команда-переможець
Команда-переможець

Команда гуманітарного факультету
Команда гуманітарного факультету

 

Як і зазвичай, студенти жартували про навчання, викладачів, «Східну браму», футбол на факультеті РГМ; уперше з’явилися мініатюри про маршрутку «Острог – ст. Острог», ангела на арці НаУОА, кодекс академічної доброчесності тощо.

Кожен зі шести факультетів старався продемонструвати свої таланти – на сцені співали, виконували композиції на музичних інструментах, танцювали, демонстрували фільми.

1
Частина творчого виступу гуманітарного
Частина творчого виступу гуманітарного

«Красуня Ніколь» від правників
«Красуня Ніколь» від правників

«Алло Євгенівно,  ми взяли кубок!» - «Молодці. А тепер ідіть і поверніть його економістам»
«Алло Євгенівно, ми взяли кубок!» - «Молодці. А тепер ідіть і поверніть його економістам»

 

«Побувши тут, чуючи сміх і оплески, молодієш із кожною хвилиною мінімум на півроку», – поділився враженнями про конкурс член журі Вадим Бондарчук.

Запам’яталася цьогорічна «Візитівка» також і чималою кількістю подарунків. За демонстрування своїх талантів спеціальні сертифікати від спонсорів отримали: студентка гуманітарного факультету, яка грала на скрипці, піаністка з економічного факультету, студенти-правники за акторські здібності та ін.

Вадим Бондарчук також уручив особистий спеціальний приз – сертифікат на піцу в будь-якому закладі Острога – студентці гуманітарного факультету за жарт про кодекс академічної доброчесності.

1
Момент нагородження
Момент нагородження

 

Кожна з команд першокурсників за рішенням суддівської колегії отримала диплом за перемогу в певній номінації. Гуманітарний факультет відзначили за «Найдинамічніший виступ», факультет романо-германських мов – за «Найфеєричніший виступ». Найкреативнішими стали представники факультету міжнародних відносин. Команду Інституту права ім. Іоникія Малиновського відзначили як «Найдружнішу команду». Представники факультету політико-інформаційного менеджменту – «Найхайповіша команда», а економісти вибороли відзнаку за «Найкращий командний дух».

Це шістнадцята візитівка, яку я бачу на сцені Острозької академії, але наскільки можу пригадати й питав інших, здається, ця команда ще не перемагала на «Візитівці», - зазначив, підбиваючи підсумки, голова журі Олександр Харчук.

Він уручив команді факультету романо-германських мов диплом за перше місце та сертифікат на 750 гривень від спонсора піцерії «Маестро»

Переможців вітає Олександр Харчук
Переможців вітає Олександр Харчук

 

Коментарі
16 Листопада 2018, 16:20
А можна акцент зробити на тому, що я не депутат, а фізична особа підприємець, бо депутатство мені кошти не приносить, а бізнес так!
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024