У школі Хорова триває тиждень толерантності

14 Листопада 2018, 16:57
6168

До Міжнародного дня толерантності, який світова спільнота відзначатиме 16 листопада, у Хорівській ЗОШ І–ІІІ ступенів організували Тиждень толерантності.

Комплекс заходів сприятиме формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, пропагуватиме принципи терпимості та сприятиме розвитку толерантних відносин між учасниками навчально-виховного процесу, – повідомляють на сторінці школи у мережі Фейсбук.

Тиждень толерантності «Посміхнись світові і він посміхнеться тобі» триватиме з 12 до 16 листопада.

У понеділок, 12 листопада, відбулося відкриття Тижня толерантності й загальношкільна лінійка. Класні керівники з учнями провели виховні години (години спілкування для початківців) на загальну тему «Планета толерантності».


 

У вівторок, 13 листопада, під лозунгом «Мені приємно сказати тобі,що…»  у закладі діяла шкільна пошта для учнів 2–11 класів. Учні 1–4 класів переглядали мультфільм про толерантність «Ласкаво просимо», а старші діти розмовляли про те, яку людину можна вважати толерантною  та брали участь в психологічному практикумі.


 

У середу, 14 листопада, для десяти- й одинадцятикласників провели тренінг «Толерантне ставлення один до одного», учнів 6 класу вчили бути толерантними. Усі вихованці школи взяли участь у квест-грі «Знайди посмішку»


Шкільна пошта до Дня толерантності
Шкільна пошта до Дня толерантності

«Посміхнись світові і він посміхнеться тобі»
«Посміхнись світові і він посміхнеться тобі»

 

Попереду школярів чеають цікаві заходи й тренінги.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024