«Військовозобов’язані мають з усмішкою виходити від нас»: на Острожчині реформують військкомати

11 Листопада 2018, 12:35
3834

Міністерство оборони вирішило змінити діяльність військкоматів, аби заохочувати більше українців проходити строкову та контрактну службу у військах. Формально усі військкомати зникнуть – на їхньому місці запрацюють територіальні центри комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП).

Про це повіжлмляє видання Рівнепост.

Зокрема, у цих центрах буде цілий відділ рекрутства, який займатиметься підбором на службу за контрактом. Нині ж призовом строковиків та контрактами займається один відділ.

Окрім того, за словами заступника військового комісара Рівненської області Андрія Купчака, територіальні центри працюватимуть прозоріше та відкритіше. Зокрема, відвідувачів прийматимуть щоденно, аби людям було зручно звернутися за консультацією, довідками і т.п.

«Військовозобов’язані мають з усмішкою виходити від нас, - зазначив п.Купчак. – Окрім того, ми сподіваємося, що така реорганізація зменшить страх, зокрема матерів, щодо служби у війську».

Зміна назв відбудеться з 1 січня. Але хоча «військкоматів» не стане, посаду військового комісара поки не перейменовуватимуть.

Коментарі
11 Листопада 2018, 16:56
ще одна реформа чи то оптимізація, а насправді стежина до безробіття, вказівник на Польщу
13 Листопада 2018, 11:07
"на Острожчині реформують військкомати" ??? Автори, ніхто Вас не змушує займатися цією справою, але, якщо вже взялися , то виконуйте її на відмінно. Ну як можна писати таку нісенітницю ??? Які військкомати на Острожчині ??? Скільки їх ??? ОДИН !!! Отже, не військкомати , а ВІЙСЬККОМАТ!!! Чергова "реформа" від " покращувачів життя по новому". Гучні заяви про скорочення чиновників і створення нового відділу??? " Жити по новому ???!!!"
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024