Оженин: у школі відбувся «Яблучний тиждень»

10 Листопада 2018, 15:48
5214

У школі села Оженин, що на Острожчині, провели заходів, присвячених яблуку – символу фізичного, культурного і генетичного різноманіття.

У межах реалізації програми «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів» для популяризації здорового способу життя, фізичної та інтелектуальної активності школярів у НВК «Оженинська ЗОШ І-ІІІ ст. (ліцей) - ДНЗ» ім. Т. Г. Шевченка провели «Яблучний тиждень».

Світлана Бендюк, бібліотекарка ЗНЗ, підготувала комплекс заходів, участь у яких узяли школярі 2–11 класів. На шкільному радіо Світлана Дмитрівна повідомила про початок заходу та розповіла історію виникнення «Дня яблука».

У бібліотеці діяла книжкова виставка «Яблукоманія», де були розміщені книги, малюнки, афоризми про цей фрукт. Учні, які впродовж тижня відвідували шкільну бібліотеку, мали можливість ознайомлюватися з цікавою літературою, брати участь у майстер-класах, зокрема вчилися виготовляти паперові яблука. Ці ж паперові вироби і стали перепусткою на яблучну вечірку, яка відбулася наприкінці тижня і стала завершальним етапом тематичного дійства.

Виставка в бібліотеці
Виставка в бібліотеці

«Яблучний тиждень» в Оженинській школі
«Яблучний тиждень» в Оженинській школі

 

На тематичній вечірці в шкільній бібліотеці учні дізналися інформацію про корисні властивості яблук, слухали захопливі розповіді, історії, казки, міфи про цей фрукт, грали в активну командну гру. Завершилася вечірка частуванням фруктами, пиріжками з яблуками та узваром.

«Проведення цього тижня сприяло удосконаленню й урізноманітненню розумової активності учнів. Ми переконались, що будь-яка діяльність дитини буде успішною тоді, коли вона захоплива й дарує радість», – ідеться на ФБ-сторінці навчального закладу.

«Яблучний тиждень» в Оженинській школі
«Яблучний тиждень» в Оженинській школі

Яблучна вечірка
Яблучна вечірка

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром