Машину «луцьких стрілків» знайшли, зловмисників продовжують шукати

07 Листопада 2018, 13:24
Авто знайшли на Острожчині 6379
Авто знайшли на Острожчині

Один із автомобілів учасників перестрілки в Луцьку знайшли на Острожчині. Авто виявили в селі Розваж. Злочинців продовжують шукати.

Нагадаємо, у понеділок, 5 листопада, на автомийці в Луцьку між двома групами осіб виник конфлікт, унаслідок якого одна особа загинула, ще дві отримали поранення. Згодом авто, яке підпадало під орієнтування того, яким можуть пересуватися злочинці, помітили в Острозі.  До погоні був залучений весь особовий склад місцевого відділу поліції. Зловмисникам удалося втекти.

Учасники перестрілки в Луцьку можуть переховуватися на Острожчині

У вівторок, 6 листопада, автомобіль виявили в селі Розваж.

Ми відпрацьовували інформацію про те, що в нашому напрямку рухається автомобіль, причетний до скоєння злочину на Волині. Отримавши сповіщення, відразу почали наздоганяти цей транспортний засіб. Під час переслідування він зумів утекти. Авто знайшли вчора й повідомили волинських правоохоронців, які приїхали й забрали його, – розповів Едуард Холод, начальник Острозького відділу ГУНП у Рівненській області.

Як зазначив Едуард Васильович, під час переслідування й пошуку авто ніякої вогнепальної зброї не застосовували. Місце перебування злочинців наразі встановлюють.

У полі зору правоохоронців перебувають ще дві автівки учасників перестрілки Audi та Skoda на київській реєстрації та особи кавказької національності, імовірно, причетні до стрілянини в Луцьку.

 

ПЕРЕДРУК БЕЗ ДОЗВОЛУ РЕДАКЦІЇ РАЙОН.ОСТРОГ ЗАБОРОНЕНИЙ.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024