День працівника соціальної сфери відзначили концертом і грамотами

04 Листопада 2018, 11:57
Концерт до Дня працівника соціальної сфери 4413
Концерт до Дня працівника соціальної сфери

Напередодні Дня працівника соціальної сфери, який цьогоріч випадає на 4 листопада, в Острозькому районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди професійного свята.

Для працівників соціальної сфери не тільки прозвучали музичні вітання, а представники влади відзначили тих фахівців, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.


Свято до Дня працівників соціальної сфери
Свято до Дня працівників соціальної сфери

 

З нагоди професійного свята заступник голови Острозької райдержадміністрації Лариса Іванова привітала усіх присутніх з святом та вручила почесні грамоти Острозької районної державної адміністрації кращим працівникам своєї справи.

Почесні грамоти від Острозької міської ради вручив заступник міського голови Анатолій Лисий, а відзнаки острозької районної ради вручила Надія Дем’янчук.

Посадовці відзначили працівників пенсійного фонду, центру зайнятості, територіального центру соціального обслуговування, Службу сім’ї дітей та молоді, службу у справах дітей, а також фахівців інших установ і організацій, що належать до цього напрямку діяльності.

Від імені Острозької міської ради вітає Анатолій Лисий
Від імені Острозької міської ради вітає Анатолій Лисий













 

Для усіх присутніх відбувся святковий концерт з виступами аматорських та хореографічних колективів Острога й Острожчини. Зокрема виступали вихованці Острозької ДШМ, ансамбль із Межиріча, окремі солісти та інші талановиті земляки.




Виступає Лідія Змєєва
Виступає Лідія Змєєва

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024