Оженинська школа побореться за грант на закупівлю дослідницького обладнання

03 Листопада 2018, 14:01
5183

НВК «Оженинська ЗОШ І-ІІІ ст. (ліцей) – ДНЗ» ім. Т.Г. Шевченка став учасником програми, яка популяризує здоровий спосіб життя, і побореться за грант на закупівлю обладнання.

Програма «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів», у якій цьогоріч бере участь школа з Оженина спрямована на популяризацію здорового способу життя, раціонального харчування серед учнів та концепцію «здорового дизайну»  приміщень, де перебувають і харчуються діти.

Для участі в проекті школи, охочі взяти учать у програмі, упродовж місяця надсилали свої заявки та план «здорових» активностей на навчальний рік, а вже від початку листопаду розпочнеться безпосередня реалізація програми.

За період участі в програмі педагогічні працівники планують провести додаткові інформаційні хвилинки з питань здорового харчування, конкурси овочевих салатів, підготувати з учнями та їх батьками «Здорові рецепти моєї родини», рухливі перерви, пішохідні походи, екскурсійний пішохідний маршрут «Моє село – забуті історичні місця» та багато інших заходів, що сприяють активності та задоволенню дітей, – повідомляють про плани на ФБ-сторінці НВК.

Школи, які дійдуть до фіналу у квітні, буде запрошено до Києва для звітної презентації.

Найактивніші учасники проекту отримають гранти на закупівлю обладнання для STEM-лабораторій

 

Довідково:

STEM-лабораторія – це сукупність обладнання, що забезпечує реалізацію дослідно-експериментальної, конструкторської, винахідницької діяльності у навчально-виховному процесі. Використання засобів STEM-освіти дає можливість учням проводити проектну та дослідницьку діяльність, засвоювати науково-технічні знання, розвивати навички критичного мислення.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024