Поліцейські затримали молодика, який хотів пограбувати магазин у Вельбівному

30 Жовтня 2018, 12:32
5690

На Острожчині поліцейські затримали 25-річного жителя Мощаниці, підозрюваного у вчинені розбійного нападу на продавця в сусідньому селі.

У понеділок, 29 жовтня, близько 21-ї години до магазину в селі Вельбівне зайшов невідомий чоловік, який перебував у стані алкогольного сп'яніння. Погрожуючи зброєю , він вимагав у 48-річної продавчині виручку. Однак у цей момент до закладу зайшли двоє покупців, тож зловмисник утік ні з чим із місця події.  

Слідчо-оперативна група встановила особу зловмисника. Ним виявився 25-річний непрацюючий житель сусіднього села Мощаниця, який вирішив покращити фінансове становище у злочинний спосіб. Поліцейські вилучили у нього спецпристрій — пістолет під патрон «Флобера».

За фактом розбою триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України. Затриманому повідомили про підозру у вчиненому кримінальному правопорушенні. Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Санкція інкримінованої підозрюваному статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

 

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також:

У Вельбівному затримали мешканця сусідньої області з наркотиками

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024