Юні гімнастки з Острога підкорили Волинь

29 Жовтня 2018, 10:14
5654

Юні гімнастки з Острога, вихованки спортивного клубу «Золота осінь», завоювали низку нагород на фестивалі з художньої гімнастики «Зірки осені–2018».

Фестиваль із художньої гімнастики «Зірки осені–2018», який відбувався упродовж 27–28 жовтня в місті Луцьк, зібрав учасниць із різних куточків країни. Тут змагалися представниці Луцька, Рівного, Львова, Городка, Дубна, Нетішина, Володимир-Волинського та Острога. Команду нашого міста представляло п’ятеро дівчаток, які виступали в різних вікових категоріях.

У суботу, 27 жовтня, свої вміння демонстрували четверо юних острожанок, які вибороли призові місця: Іванна Задільська (2013 р. н.) посіла 2 місце, Злата Овсійчук (2012 р. н.), Олена Бізюк (2012 р. н.), Софія Шевчук (2011 р. н.) – 3 місце. У неділю, 28 жовтня, у непростих змаганнях Богдана Шеремета (2009 р. н.) виборола 4 місце.

Готували учасниць до змагань тренерки Дарія Орловська та Наталія Ковальчук.

Ми повернулись з Луцька з неймовірними емоціями!!! Адже острозькі гімнастки перший раз привезли додому стільки призових місць. У дівчаток світились очі, коли вони піднімалися на п'єдестал, коли отримували кубки та медалі. Ще однією приємністю були пам'ятні подарунки для всіх учасників. Кожні змагання – це величезний досвід, який набуває гімнастка для подальшого розвитку. На досягнутому дітки не планують зупинятись. Нашим дівчаткам ще є над чим працювати. Тим більше, що попереду важливий для нас турнір "Золота осінь - 2018", який організовує наш клуб у м. Рівне, – поділилася з Район.Острог враженнями мама юної гімнастки Олена Шевчук

Турнір зібрав учасниць із багатьох міст України
Турнір зібрав учасниць із багатьох міст України

 

Принагідно пані Олена вітає наставників СК «Золота осінь» із днем тренера. Приєднуємося до вітань, поздоровляємо тренерів, дівчаток та їхніх батьків із прекрасними виступами та зичимо подальших успіхів!

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром