В Острозі за дивних обставин гинуть домашні тварини

25 Жовтня 2018, 11:28
7258

В Острозі за дивних обставин гинуть тварини. Ідеться про те, що невідомий звір знову душить у домогосподарствах кролів і курей.

Про це у листі до редакції Район.Острог повідомила читачка Світлана. Жінка розповіла, що в її господі в ніч проти 20 жовтня похазяйнувала невідома тварина, яка подушила кролів та нападала на курей. Клітки, де жили тваринки, були геть розтрощені.

Син о 6 ранку вийшов до вбиральні й побачив, що наші кролики лежать на городі колом. Ми з чоловіком вийшли і почали оглядати господарство. Побачили, що від одного кролика залишилися тільки голова і шкіра. Решта 6 лежали колом навкруг лелеки. Причому білі лежали головами назовні кола, а чорні - головами до центру. У курничок ця тварина двері не змогла відкрити, але вирвала віконце. У двір попала, вирвав у паркані 2 штахетини. На бетоні залишились незначні царапки, – повідомляє деталі острожанка.

3
Таку картину побачили на подвір'ї господарі
Таку картину побачили на подвір'ї господарі

 

Нагадаємо, на початку липня цього року невідома тварина нападала на домашню птицю на вулиці Татарська.

В усіх мертвих кролів рани на шиї. Щодо птиці, то, зі слів читачки, одна курка була повністю з'їджена, а ще три були ледь живі з погризеними шиями.

Пані Світлана також надала фото, які підтверджують подію.

В усіх кроликів рани на шиях
В усіх кроликів рани на шиях

 

Просимо острожан бути максимально пильними, ретельно зачиняти домашніх тварин і птицю, не робити передчасних висновків і повідомляти про подібні випадки в будь-який зручний спосіб.

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024