В Острозі відсвяткували 921-шу річницю від Дня народження міста

07 Червня 2021, 18:40
Ярмарок на День міста 5903
Ярмарок на День міста

Ярмарки, квести, шахматні турніри, дискотека, літературні читання - це далеко не все, шо було у культурній програмі на День міста.

У неділю, 6 червня, в Острозі святкували 921-шу річницю народження міста. 

У програмі заходів було все, аби зацікавити кожного учасника події. 

Зазначимо, що у порівнянні з минулим, 2020 роком, на свято завітало чимало людей з різних куточків не лише Острожчини, але й Рівненщини. 

Своїми враженнями про святкування поділився місцевий житель Сергій Гончаренко

«Досить круто, що було багато майстрів, впринципі, як і кожного року. Сподобався виступ духового оркестру, цікаво було почути, що зараз грає молодь, так, як я сам ходив 9 років в оркестри та ансаблі. Сподабалось те, що була велика зона вуличної їжі, крафтових напоїв та сирів.
Загалом, цього року програма була насичена та досить прикольна, але і є мінуси: роздертий «лунапарк» в на площі, який своєю музикою заважав виконавцям, які співали на сцені. Шкода, що місто має досить великий бюджет,  а нікого солідного не запросили. Ті часи, коли до нас приїжали Скрябін, Ot Vinta тощо вже минули. На жаль, місцева влада забула, що раз у рік можна подарувати людям свято».

«Ми виховуємо наше молоде покоління, щоб вони ставилися беркжно до свого міста і його чистоти, але міський голова не подбав про встановлення смітників», - зазначила місцева жителька Алла Бережнюк

На свято міста завітали делегації з багатьох міст Рівненщини: Дубно, Рівне, Корець, Гоща, а також подію відвідав й міський голова сусіднього Нетішина.

Окрім цього, з нагоди Дня міста, почесними грамотами нагородили: Анатолія Хеленюка, Оксану Ситницьку, Людмилу Козак, Андрія Смирнова, Івана Глушмана, Олену Пиріг, Ольгу Філіну, Оксану Смаглюк та інших.

 

Запрошуємо Вас до перегляду відео-привітань місцевих жителів та гостей міста.

Нагадаємо:  В Острозі відбувся шаховий турнір на призи газети «Замкова гора» 

 В Острозі на День міста організували «Літературний сквер»

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024