БУР в Острозі: мотивували й подарували здійснення мрій. ФОТОГАЛЕРЕЯ

22 Жовтня 2019, 15:09
2935

Буває, що після певних заходів чи подій у фотоархівах кореспондента залишається добра сотня цілком пристойних фото. Звісно, усі їх не використаєш. Тоді на виручку приходить фотогалерея сайту Район.Острог. Однак через кропітку роботу з додаванням великої кількості світлин, буває, вони так і лишаються фотоархівом. Можливо, так було б і цього разу.

Про роботу волонтерського табору «Будуємо Україну разом» в Острозі вже писано-переписано.

БУРна вечірка та відкриття молодіжного клубу: підсумки перебування волонтерського табору в Острозі

Волонтерство та мотиваційна діяльність: чим в Острозі займаються БУРівці

Створити цю фотогалерею надихнув допис у фейсбук Ольги Стецюк, в.о. начальника відділу з питань молоді і спорту виконкому Острозької міської ради. Наведемо його частину.

«Знайомі зрозуміли, що то не жарти, друзі стали максимально підтримувати, посадовці щиро допомогати у вирішенні різних проблем. Було багато важких моментів, були недоспані ночі і шпаклювання стін, зранку контролі на роботі, а ввечері посиденьки з #бурчиками, випробування і креативні вирішення, але найбільше було любові. Бо коли ти розумієш, що у твоє місто приїхали 35 волонтерів, які працюють для нас усіх, коли всі щиро посміхаються і з обіймами фарбують підлогу, кладуть блоки, і ставлять дах, ти відчуваєш, що це не дарма. Тут я вже хочу дякувати вам, найкращим у світі волонтерам, ви всі такі неймовірні, багаті на емоції та добро, кожен із вас запав мені в душу, кожен із вас подарував нам мрію», – поділилася Ольга Володимирівна.

Робота волонтерського табору в Острозі ще раз засвідчила єдність громади. За 10 днів містяни й люди, дружні до Острога, зібрали близько 19 тисяч гривень, не враховуючи знижки у всіх магазинах, на продукти, дошки на дах, будівельні матеріали, подарунки у молодіжний простір "Надія". Крім того, сформували спільноту-стовбур – «100 друзів БУР», тобто людей, які безкорисно пожертвували кошти на втілення проєктів.

Саме тому, хоч і через певний час, ділимося з вами світлинами з «БУРної вечірки», завершального заходу табору в Острозі». Перейміться й ви світлом великих добрих сердець.

«І тепер навіть не кажіть, що в цьому світі є щось недосяжне!» – своєю чергою підбила підсумки Анастасія Драчук, керівниця ТІЦ Острога.

Бо й справді так. Тому беріть на озброєння гасло БУРівців: «Якщо не я, то хто?» та будьте активними!


























































 

Галина МАКСИМЧУК

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024