Точка доступу #Острог

12 Травня 2018, 14:59
5798

Хтось постить селфі з коровами, а хтось активно пише пости про глобалізацію. Та чи є вона насправді та глобалізація в Острозі? Або хоча б, де в місті можна під’єднатися до Інтернету?

Спробуємо з’ясувати.

Національний університет «Острозька академія»

 Розпочнемо з прогресивного центру нашого міста. На території університету є безкоштовний Wi-Fi. І якщо Вам пощастить (бо трапляються випадки, коли сигнал дуже слабкий!), то Ви цілком вільно зможете переглянути оновлення в улюбленому пабліку чи поставити вподобайку під фото найкращого друга.

Ось покликання на карту покриття Wi-Fi на території закладу (https://www.oa.edu.ua/ua/studentbody/wifi).

Острозька академія
Острозька академія

 

Піцерія  «Маестро»

Якщо Ваш друг чи подруга запізнюється на зустріч, а слухати музичку на  «М1» Вам не особливо подобається, то зробивши лишень одне замовлення Ви зможете зануритись в атмосферу віртуального світу, адже заклад має зону Wi-Fi.

Піцерія «Маестро»
Піцерія «Маестро»

 

Магазин  «Наш Край»

Купувати булочку чи не купувати? Діло Ваше! Але от безкоштовно під`єднатись до мережі, сидячи на м`якому диванчику можна, і навіть треба. Усе, що потрібно, – це надибати магазин  «Наш Край» (той, що ближче до академії) і зручніше вмоститися.

1
Магазин  «Наш Край»
Магазин «Наш Край»

 

Магазин «Юнет»

Ходять легенди, що цей заклад заснував сам князь Василь-Костянтин Острозький. Але точно відомо, що Інтернету тоді ще не було. А зараз є. І, що важливо, «Юнет» надає можливість всім охочим лишень після маленького замовлення (і йдеться не тільки про пиво) лайкнути прикольний мем чи підписатись на крутого блогера/блогерку, не відриваючись від веселої та галасливої компанії.

Магазин «Юнет»
Магазин «Юнет»

Кафе  «Americano»

Що може бути краще, ніж спекотного весняного дня смакувати морозиво з телефоном в руці, переглядаючи сайт з мегакрутими книгами? І все це в мініатюрному, але безмежно затишному кафе з позитивним і приємним персоналом, де придбавши якийсь смаколик можна надовго загрузнути в  «глобальній сітці».

Кафе  «Americano»
Кафе «Americano»

 

Кафе « У кав`ярні»

Якщо Вам імпонує атмосфера спокою і сонливості, у якій Ви легко забуваєтесь серед постів про подорожі на далекі острови, тоді це місце саме для Вас. Зробивши тільки одне замовлення, Ви спокійно можете читати чи дивитись блоги про літній відпочинок, який вже, до речі, не за горами.

Маленький бонус. Щоб зайвий раз не турбувати персонал закладу, ми передчасно надаємо Вам пароль: 95872463.

Кафе « У кав`ярні»
Кафе « У кав`ярні»

 

Звичайно, цей огляд суб`єктивний, але якщо Вас цікавить продовження, пишіть в коментарі, і ми обов`язково зробимо  «Точка доступу #Острог#2

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром