«Коли Юля вперше обернулася та посміхнулася, я повірив у любов із першого погляду», – Тарас Хмарук про знайомство з дружиною

12 Вересня 2017, 16:07
6548

Історія кохання Юлії Вейни (Хмарук) та Тараса Хмарука розпочалася понад 8 років тому, коли молоді люди почали разом навчатися у Національному університеті «Острозька академія» на правознавстві. Нещодавно ж Юлія та Тарас одружилися. Мила, щира та позитивна пара розповіла про знайомство, яскраві стосунки та емоційне весілля.

Ви познайомилися в Острозькій академії. Яке враження справивили одне на одного?

Тарас (Т): Першого ж дня в академії ми з товаришем сіли за парту якраз позаду Юлі. Коли вона вперше обернулася та посміхнулася, я повірив у любов із першого погляду.

Юля (Ю): Мені Тарас сподобався з першого…слова. Пам’ятаю, що дуже палко розказував про атомку, ковбасу і здоров’я). Його відкритість, щирість та енергія мене й підкупили.

3

 

Ви вже досить давно разом, а коли прийшло рішення, що потрібно переводити стосунки на новий етап, тобто одружуватися?  Як Тарас зробив пропозицію?

Т: Перефразовуючи відому фразу – ми з першого курсу разом (усміхається,- ав.). Одруження було логічним наступним кроком у стосунках.

Ю: Тарас освідчився мені на День святого Валентина. Думка про те, що це буде особливий День закоханих, мене «відвідувала» декілька разів упродовж усього дня. Але коли Тарас освідчився – це все одно було несподіванкою.

2

 

У серпні ви дали обітницю перед Богом та людьми. Скільки тривала підготовка до весілля? Що було найскладнішим?

Ю: Складно було поєднати роботу та підготовку. Я працюю у Рівному в Адвокатському бюро Миколи Бляшина, Тарас займається власною юридичною справою, обслуговує декілька підприємств, курує юридичну клініку «Pro Bono» Національного університету «Острозька академія».

Наш робочий день не закінчується о 18.00, тому важко було змістити пріоритети. Але в нас була найчудовіша команда – наші рідні та друзі, яким ми дуже й дуже вдячні за підтримку, допомогу та за прекрасний настрій, завдяки якому все пройшло дуже легко.

Особливе дякуємо також Оксані Волощенко, яка, незважаючи на наші сумніви, змусила нас затанцювати та запалила в нас любов до танцю.

2

 

Для молодят весілля зазвичай минає дуже швидко і в метушні… А як було у вас? Які найяскравіші моменти запам`яталися?

Ю: Для мене особисто найбільше запам’яталося вінчання. Я стояла дуже серйозна. Але коли отець розказував про послух жінки чоловікові, Тарас мене підштовхнув, щоб я, певно, нічого не забула (усміхається, - ав). Це прекрасно, коли чоловік – твій найкращий друг!

Т: Найбільш яскравими були емоції наших близьких, рідних і друзів. Вони зарядили нас такою позитивною енергією, добром, щирістю, що практично неможливо передати словами. Особливо приємно було, коли на наступний день після весілля мене завітали привітати частина виборців.

3

 

Який найоригінальніший подарунок вам подарували?

Т: Мої троє хрещеників подарували кожен подарунок, зроблений власними руками – свічку, малюнок і листівку. Я був, чесно кажучи, вражений. Такі речі дуже надихають.

Ю: Мої колеги подарували нам подушки з написом «Чоловік. Дружина. Завжди разом». Знаєте, такий предмет інтер’єру – це свого роду підказка й арбітр в наших суперечках, бо тоді перемагаю не я, не Тарас, а ми.

2

 

Поділіться вашим рецептом сімейного щастя та тривалих стосунків?

Т: На моє особисте переконання, сімейне щастя тримається на трьох «китах» –взаємоповазі, терплячості та любові.

Ю: Ми з Тарасом колись навіть сперечалися на цю тему – кохають за щось чи всупереч чомусь? У результаті, кожен залишився зі своєю думкою. Я думаю, що універсального рецепта сімейного щастя не може бути. Звичайно, є прописні істини, але, напевно, першочерговою є щира, безумовна любов – вона основа всього. Про все інше можна домовитися.

2


3

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39