У Теремному стартував чемпіонат із пішохідного туризму

19 Липня 2018, 13:47
5352

На Острожчині стартував 47 чемпіонат України з пішохідного туризму серед юніорів.

У Теремному зібралося близько трьохсот учасників із 21 області України та міста Києва.

Юних туристів із початком змагань привітали заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір, начальник управління освіти Григорій Таргонський та голова Острозької районної адміністрації Богдан Турович.

«Ви не просто любителі, а справжні патріоти, спортсмени, друзі по духу та завзяттю, для вас туризм – це енергія життя. Бажаю всім учасникам змагань вдалих стартів та успішних фінішів», − звернувся до присутніх Віталій Ундір.

Суддя Національної категорії зі спортивного туризму, заступник директора Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Олександр Наровлянський розповів про умови змагань. Учасники проходитимуть командні та особистісно-командні дистанції, з-поміж яких «Крос-похід» та «Смуга перешкод».

1
Урочисте відкриття чемпіонату
Урочисте відкриття чемпіонату

1
Табір юних мандрівників
Табір юних мандрівників

 

До складу збірної Рівненщини ввійшли юні пішохідники з Рівного, Дубенщини та Острожчини, – повідомляє Освіта Рівненщини. Своїх вихованців на Всеукраїнських змаганнях представляють тренери Леонід Ольховик та Надія Самборська, які виховали не одне покоління у Станції юних туристів.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024