В Острозі і Луцьку проводитимуть первинне професійне тестування

16 Липня 2018, 15:15
Центр професійного і кар’єрного консультування в Острозькій академії 3057
Центр професійного і кар’єрного консультування в Острозькій академії

У Луцькому національному технічному університеті відбулося відкриття Центру професійного і кар’єрного консультування.

Проект реалізовують завдяки Програмі транскордонного співробітництва Білорусь-Україна спільно з Національним університетом «Острозька академія», Гомельським державним університетом ім. Ф. Скорини і Брестським державним університетом ім. О. Пушкіна (обидва – Білорусь).

«Тільки ми й Острозька академія будемо проходити первинний цикл професійного тестування і адаптації цих програмних продуктів. Давно цей досвід використовують країни Балтії та Німеччина, тому ми пишаємося тим, що потрапили у цей проект і надіємося, що європейські донори також гідно оцінять нашу роботу», – зауважив Петро Савчук, ректор Луцького національного технічного університету.

Крім профорієнтаційного тестування школярів та студентів, центри також налагоджуватимуть співпрацю з обласними та місцевими центрами зайнятості населення.

Працівники Центру професійної орієнтації та консультування НаУОА запрошують школярів та абітурієнтів на безкоштовне тестування. Зареєструватися на тестування та дізнатися детальнішу інформацію про проект можна на сайті https://www.incgc.org/ або за номером телефону +38 (095) 090 80 25.

Читайте також:

Школярам Рівненщини визначитися з майбутньою професією допоможе Європейський Союз

В Острозькій академії навчали консультантів із профорієнтації

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39