На Острожчині ловили підозрюваного в пограбуванні та викраденні автомобіля

12 Липня 2018, 10:43
Фото ілюстративне 4278
Фото ілюстративне

Оперативники карного розшуку Рівного спільно із поліцейськими групи реагування Острозького відділу затримали молодика, підозрюваного в пограбуванні та викраденні автомобіля.

Операція затримання розпочалася в селі Козлин Рівненського району у вівторок, 10 липня. Погоня тривала на території Острожчини, кудою зловмисник прямував у напрямку Хмельницької області.

Чоловіка затримали на території Хмельниччини. Йому інкримінують пограбування та викрадення автомобіля.

До поліції 1 липня близько 21 години повідомив 48-річний громадянин Ізраїлю, що його пограбував невідомий чоловік. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що до орендованої квартири іноземця на вулиці Степана Бандери у Рівному увірвався невідомий чоловік, ударив по голові, забрав 10 тисяч доларів США, забрав ключі від автомобіля та викрав «Hunday Tucson».

Зловмисником виявився раніше судимий 25-річний мешканець села Шубків Рівненського району. У 2015 році він звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Слідчі вже повідомили зловмиснику про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом та грабежі, поєднаними з проникненням у житло за частиною 3 статі 186 та частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України та обрали міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

За скоєне молодику загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024