Посадовці Острозького району святкували в Білорусі

04 Липня 2018, 16:17
Валентина Стрілецька побувала на святкуванні в Білорусі 3238
Валентина Стрілецька побувала на святкуванні в Білорусі

Представники Острозького району взяли участь у святкуванні Дня незалежності Республіки Білорусь.

Візит до Пінська відбувся на початку липня на запрошення голови Пінського районного виконавчого комітету Валерія Ребковця. Як повідомляють на сайті Острозької РДА, цьогоріч делегацію Острожчини очолила голова районної ради Валентина Стрілецька, яка від імені жителів нашого краю привітала білорусів зі святом.

Під час перебування в Пінську учасники візиту мали змогу не лише взяти участь у святкових заходах, але й ознайомитися з роботою закладів соціальної та медичної сфер, обговорити успішно впровадженні ініціативи та перспективи подальшої співпраці в агросекторі, продовжити знайомство з туристичним потенціалом краю.

Святкові заходи
Святкові заходи

Валентина Стрілецька вивчає роботу соціальної та медичної сфер
Валентина Стрілецька вивчає роботу соціальної та медичної сфер

 

Крім того, під час візиту пінчани ознайомили членів делегації з особливостями організації ведення лісового господарства і використання лісових ресурсів, охорону їх від пожеж, захист від шкідників і хвороб, посилення водоохоронних, захисних, санітарно-гігієнічних, оздоровчих та інших корисних властивостей лісів з метою охорони здоров’я людей і поліпшення навколишнього природного середовища.

На завершення візиту сторони домовилися про реалізацію наступних спільних заходів вже на Острожчині.


 

Коментарі
04 Липня 2018, 19:32
Все шастають за бюджетны грошы
04 Липня 2018, 20:39
По центру - Лукашенко?
04 Липня 2018, 20:48
Така робота в"очільників" району. Поїхати в Пінськ і приємно провести там час за бюджетні кошти. А ще можна ж в Польщу , - до нас же приїжджали гості на свято міста. На , а коли дома, то поїхати на якийсь ювілей у якесь село району, виголосити завчену патріотичну промову , пригоститися ( як же без цього) і... робочий день закінчився. А там нові ювілеї, нові дати , відкриття якихось ФАПів, клубів, початок нового навчального року, кінець навчального року.. Так робота " очільників " району...
05 Липня 2018, 23:16
Робота не бий лежачого ....гарно пристроїлись....курорт
06 Липня 2018, 08:49
І зарплата теж слава богу
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39