Острозькі ліцеїсти відсвяткували свій випускний

23 Червня 2018, 17:55
6736

Для  71-го випускника  КЗ «Острозький обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою» Рівненської облради відбулося свято дорослості й прощання з дитинством.

На жаль, погода завадила аби урочистості традиційно відбулося на головній площі міста. Цьогоріч, 23 червня, концертна програма та вручення атестатів пройшло в актовій залі культурно-мистецького центру Національного університету «Острозька академія».

Привітати випускників прийшло багато почесних гостей та найрідніші юнаків. Зі сцени вітав ліцеїстів та колектив Дем'ян Поліщук, начальник комунального закладу «Острозький обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою» Рівненської обласної ради. Вручали атестати та бажали щасливого майбутнього – Григорій Таргонський, начальник обласного управління освіти та науки; Олександр Шикер, Острозький міський голова; Петро Кралюк, професор НаУОА; Олександр Лук'янчук, заступник військового комісара по роботі з особовим складом та громадськістю Рівненського обласного військового комісаріату. За гарною традицією батьки благословили своїх дітей короваєм та побажали їм якнайкращої долі. 

Після урочистостей відбулася концертна програма, яку розпочав зразковий ансамбль бального танцю «Шарм» із Нетішина, керівник Лариса Грищук. Впродовж  свята зі сцени лунали пісні  та щирі слова від самих випускників. Вітали таких дорослих, та все ж дітей, їхні наставники, педагоги, батьки. Музичне привітання звучало від вчителя англійської мови Ольги Шакури. На завершення, юні ліцеїсти затанцювали свій випускний вальс.

Два роки навчання у ліцеї дали для мене дуже багато. Я знайшов багато друзів з якими планую і надалі продовжувати підтримувати зв’язок. Також можу із впевненістю сказати, що у ліцеї дають глибокі знання. Багато моїх однокласників планують продовжити вивчати військову справу, я ж хочу стати лікарем, – розповів випускник Острозького ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою Ян Смолярчук.

Попри зливу, традиційна хода ліцеїстів відбулася. Випускники пройшли строєм від навчального закладу до Замкової гори.  У Богоявленському соборі настоятель храму, благочинний церков Острозького району митрофорний протоієрей Олександр Максимюк благословив юнаків та провів богослужіння.

2

2

3

2

4

3

2

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024