В Острозькому замку звучала музика

23 Червня 2018, 11:38
3863

В одній із зал Острозького краєзнавчого музею відбувся концерт. У п’ятницю, 22 червня, перед острожанами виступив український народний оркестр кафедри народних інструментів Інституту мистецтв Рівненського державного гуманітарного університету (диригент – Олег Трофимчук).

Концерт відбувся в межах Всекраїнського фестивалю-конкурсу виконавців на класичній гітарі «Гітаріада».

Докладаючи всіх можливих зусиль, Олег Юрійович намагається виступити в різних місцях. Дуже стислі терміни підготовки – це звичний режим роботи цього оркестру, – схарактеризував гостей Тарас Безюльов, один із організаторів фестивалю.

 

1
В Острозькому замку звучала музика
В Острозькому замку звучала музика

 

Мені дуже приємно, що ми тут, в Острозі, що ми виступаємо перед хорошою аудиторією, що нас будуть слухати музиканти не тільки нашого краю, – висловив свою думку диригент Олег Трофимчук.

Під час концерту прозвучали добре відомі композиції а класичному звучанні, а також музика у власному аранжуванні. Зокрема кілька разів за вечір диригентська паличка «переходила» до учасників оркестру, зокрема Ангеліни Кадашинської, Ольги Яковець, які й аранжували ті чи ті тексти.

Приємною несподіванкою вечора стали мистецькі експромти, адже спільно з оркестром декілька композицій зіграли Тарас Безюльов і Анатолій Хеленюк.

1
Анатолій Хеленюк зіграв із гостями
Анатолій Хеленюк зіграв із гостями

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024