Ігор Пасічник стане радником Президента

15 Червня 2018, 10:35
7561

Народний депутат України Олег Ляшко відвідав Національний університет «Острозька академія».

Під час зустрічі зі студентами вишу, яка відбулася в середу, 13 червня, політик зробив кілька заяв.

Політика, рейтинги – це скороминуще. Ми багато бачили політиків з високими рейтингами, рейтинги яких кудись зникали разом із політиками. Але ми маємо після себе залишати пам’ять, історію і свої справи. Найкращі справи – це потужні фундаментальні знання й здоров’я нації. Острозька академія дає глибокі фундаментальні знання, – схарактеризував НаУОА Олег Ляшко.

На зустрічі значну увагу головний радикал присвятив питанню національної ідеї та сільському господарству як головному складнику економіки країни.

Якщо ми всі виїдемо, тут ніколи не буде достойного життя, достойних зарплат і достойних пенсій для наших батьків, – уважає Олег Ляшко.

З-поміж іншого Олег Ляшко  повідомив, що піде на вибори Президента.

Коли ми прийдемо до влади, насамперед реформуємо освіту. А з такими радниками, як Ігор Демидович, це буде зробити легко, – додав Андрій Лозовий, Народний депутат України, заступник голови депутатської фракції Радикальної партії.

Після виступу Олега Ляшка всі охочі могли задати політикові питання, більшість із яких стосувалися питанням мови в контексті національної безпеки, оцінці соціально-економічного стану країни, боротьбі з корупцією.

Олег Ляшко після виступу пішов до студентів у залу
Олег Ляшко після виступу пішов до студентів у залу

 

Наприкінці зустрічі ректор вручив гостям традиційні подарунки, зокрема мед від Пасічника, який Олег Ляшко відразу взявся куштувати.

Мед від Пасічника - смачно й корисно
Мед від Пасічника - смачно й корисно

 

Після зустрічі зі студентами й спілкування з пресою Андрій Лозовий  та Олег Ляшко  відвідали Студентсько-викладацький храм преп. Федора Острозького. Тут політики оглянули ікони та послухали Гімн України у виконанні університетського хору.

У Студентсько-викладацькому храмі
У Студентсько-викладацькому храмі

 

Насамкінець головний радикал відвідав будівництво нового корпусу Острозької академії, де поспілкувався з робітниками.

На будівництві нового корпусу
На будівництві нового корпусу

 

Коментарі
15 Червня 2018, 14:30
Блін, я реально повівся, що стане. вже...)
15 Червня 2018, 15:29
Прикро, що ніби шановна людина Ігор Пасічник чи то змушений , чи то з власної волі так запопадливо і улесливо веде себе перед такими негідниками як Ляшко, Луценко... Прикро і соромно.
15 Червня 2018, 19:51
Шановні, будьте ласкаві, вичитуйте свої тексти. Прикро, але мовних помилок чимало...
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024