Оженин: завершився «щасливий» мовний табір

11 Червня 2018, 16:01
4836

У НВК «Оженинська ЗОШ ІІІІ ст ліцей ДНЗ» ім Т Г Шевченка впродовж двох тижнів школярі вправлялися в знанні іноземної мови, грали ігри, спілкувалися та весело проводили час.

В Оженинській ЗОШ для учнів був організований пришкільний літній мовний табір «Summer Language Camp-2018». Першого літнього дня в закладі почав діяльність загін «Happy Children».

У перші дні шлярі разом із директором Н. Хімін і вчителями Н. Ковальчук і Т. Шиндерук створили статут табору, сформували правила поведінки, вивчили девіз і табірну пісню.

Учасники мовного табору
Учасники мовного табору

 

Для того, щоб школярі легше могли пристосовуватися до багатомовного середовища, під час дії табору до учнів приїздили студенти Національного університету «Острозька академія», з якими всі охочі могли поспілкуватися польською та англійською мовами.

Заняття мовного табору
Заняття мовного табору

 

Крім вивчення мови, школярі активно включилися в культурний аспект. Напередодні Міжнародного олімпійського дня вчителі фізичної культури Т. Буян і  В. Сидорчук ознайомили учнів з історією та походженням олімпійських ігор, а також провели захопливі спортивні змагання. Зокрема визначили найкращого тенісиста ЗНЗ.

Олімпійський день у школі
Олімпійський день у школі

Олімпійський день у школі. Змагання з тенісу
Олімпійський день у школі. Змагання з тенісу

 

Для учнів початкової школи організували екскурсію до Дубна й у Тараканівський форт.

Екскурсія до Дубна
Екскурсія до Дубна

 

Під час роботи табору діти «відвідали» віртуальні екскурсії до Польщі і Великобританії. Також заняття в таборі містили перегляд відеофільмів, роботу над тематичними постерами, співпраця з волонтерами, екскурсії на природу, ігри й забави.

Рухливі ігри на свіжому повітрі
Рухливі ігри на свіжому повітрі

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024