Острожан запрошують долучитись до встановлення рекорду України

02 Червня 2018, 10:59
2818

У середу, 6 червня, острозькі журналісти газет «Замкова гора», «Життя і Слово», «Давай» з нагоди професійного свята, Дня Острога та 20-річчя з часу виходу першого номера міської газети «Замкова гора», за сприяння Острозької райдержадміністрації та Острозької міської ради мають намір реалізувати унікальний проект «Найдовша газета в Україні».

Його суть полягає в тому, що починаючи з Майдану Свободи (перед приміщенням Острозької районної ради), вулицями князів Острозьких, Героїв Майдану, проспектом Незалежності буде утворена стрічка з острозьких видань, довжина якої становитиме приблизно 800 метрів. Унікальне досягнення дав згоду зафіксувати Національний проект «Книга рекордів України».

Аби здійснити задумане, необхідна допомога. Було підраховано, що потрібно приблизно 450 осіб, в тому числі 80 волонтерів. Акцію планують розпочати о 12:00 годині на Майдані Свободи. За допомогою заздалегідь зробленої склейки  газети, учасники мають утворити закрите коло. Представник Національного проекту «Книга рекордів України» та члени комісії виміряють довжину утвореної газети, порахують кількість учасників і занесуть дані до протоколу.

Завершиться дійство урочистостями та концертною програмою з нагоди Дня журналістів України у районному Будинку культури. Також відбудеться підбиття підсумків голосування «20 найуспішніших мешканців Острожчини».

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром