День Героїв: острожани розповіли, хто їхні герої

23 Травня 2018, 18:25
2583

Традиційним  для українців є звичай відзначати Свято Героїв. Саме тому 23 травня вшановують пам'ять всіх тих, хто присвятив своє життя боротьбі за свободу та незалежність України.

Район.Острог поцікавився, кого мешканці міста вважають сучасними героями.

***

Важко сказати. Чесно,не знаю.  Зі старших це, скажімо, Ліна Костенко. Для мене вона герой, бо  ніколи не змінює та не зраджує  своїх позицій. А таких, щоб з молодих  я особисто, на жаль, не бачу… – розповіла  викладачка НаУОА Наталя  Криловець.

***

Прості солдати, які воюють на Сході. Які не намагаються стати популярними  через цю війну, а мають на меті захистити свої родини, своїх близьких і нас водночас, – поділилася думкою студентка Руслана Муштин.

***

Теперішніми героями я вважаю тих, хто захищає нашу рідну Україну. Це наші герої. Їм честь і хвала, – розказав острожанин Феофан Ткачук.

***

Простий солдат, що в АТО, звичайно. На передовій. Тільки не ті, що на другій лінії, так звана «Національна гвардія», а тих, хто на першій лінії, – зізнається острожанин пан Едуард.

***

Оці солдати, що захищають  Донбас і всю України.  Для мене ці люди герої. Вони пожертвували свої життя, молодість, здоров’я  і пішли туди, – каже острожанка Світлана Садонова.

***

Сучасні герої України для мене це ті хлопці, які зараз на передовій. Оце сучасні герої України.  Але є одне «але». Є хлопці, які на передовій, а є хлопці,  які за 60 км від передової. І вони дуже близько навіть до того не підходили, але мають ті самі посвідчення. Честь і хвала тим хлопцям, які знаходяться там, – розповів острожанин пан Андрій.

***

Воїни АТО. Оце всі,  хто може сьогодні постояти за нашу країну. Держава наша «правильна»… Більш нічого не можу сказати, – острожанин  Богдан.

***

Я тут не жила, тому  не знаю. По книжках, то я читала,  що Ковпак.  А з сучасних не знаю я. Сильно не заглиблююсь, – каже острожанка пані  Людмила.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром