Острозькі медпрацівники прийшли на роботу у вишиванках

17 Травня 2018, 14:46
6113

Працівники Острозької центральної районної лікарні та «Острозького районного центру первинної медичної (медико-санітарної) допомоги» відзначили Міжнародний день вишиванки.

Про це розповів головний лікар Острозької центральної районної лікарні Василь Веляник на своїй сторінці у Fаcebook.

За словами очільника медзакладу, члени колективів не залишилися байдужими до свята і прийшли на роботу в національному одязі. Кожен працівник не тільки вшанував традиції українського народу, а й висловив свою громадянську позицію та культурну освіченість.

«Вишиванка вважається оберегом від усього лихого, що може статися в людському житті. Вона є символом краси та міцного здоров’я, а також щасливої долі. В Україні вишиванка теж символізує і родинну пам’ять, вірність та любов у сім’ї. Експерти вважають, що український народ намагається закодувати щастя, долю, життя та волю в орнаменті вишиванок. Саме ж свято запрошує кожного свідомого громадянина до абсолютно простого вчинку — одягнути вишиванку і в ній піти на роботу чи на навчання. Тож, де б Ви не були і що б не робили, завжди пам'ятайте свою Батьківщину та тримайте її у серці, підтримуйте традиції та розвивайте культуру. Пам’ятайте, Україна починається з нас!», - написав Василь Веляник. 



1

1

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024