Знавці Біблії змагатимуться в Острозькій академії

26 Квітня 2018, 14:49
Олімпіада 3964
Олімпіада

У п’ятницю, 27 квітня, 2018 року на базі Національного університету «Острозька академія» відбудеться XІ Всеукраїнська олімпіада «Юні знавці Біблії» для учнів 7-11 класів ЗОШ, професійно-технічних училищ та студентів ВНЗ України.

Урочисте відкриття розпочнеться у 10:00 год. в аудиторія П-3.

Загальна тема олімпіади «Юні знавці Біблії-2018»:«Християнство – духовний вибір українського народу»

Учасники олімпіади 2017 року
Учасники олімпіади 2017 року

 

Упродовж багатьох років у Національному університеті «Острозька академія» проводиться унікальний виховний захід – Всеукраїнська олімпіада «Юні знавці Біблії». Мета олімпіади – виховувати наше молоде покоління на духовно-моральних цінностях Святого Письма. Також важливими та надзвичайно актуальними завданням проведення олімпіади – підвищувати інтерес дітей і молоді до систематичного читання Біблії та її використання у повсякденному житті; спонукати дітей та молодь будувати свій світогляд, характер і поведінку на християнських моральних цінностях; сприяти консолідації сім’ї, школи та церкви у духовно-моральному вихованні молоді; інформувати педагогічну громадськість, батьків про предмети духовно-морального спрямування.

За час проведення олімпіад тисячі дітей різного віку і студентів побували в чудовій атмосфері духовності – на Всеукраїнській олімпіаді «Юні знавці Біблії» у Національному університеті «Острозька академія».

Заявки на участь у олімпіаді уже подали учні та студенти з 15 областей України – Одеської, Івано-Франківської, Полтавської, Львівської,Рівненської, Сумської, Київської,Миколаївської, Черкаської, Запорізької, Херсонської, Волинської, Дніпропетровської, Донецької.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024