«Я опинився в потрібному місці в потрібний час», – полісмен, який рятував підлітка в Новомалині

12 Квітня 2018, 12:40
Руслан Ягодка, дільничий Острозького району 6811
Руслан Ягодка, дільничий Острозького району

У ніч проти Великодня Руслан Ягодка, дільничий офіцер Острозького району, ніс службу із забезпечення публічної безпеки та порядку біля храму в селі Новомалин, коли від чергового райвідділу поліції отримав повідомлення про пригоду на ставку.

Новомалин: у Великодню ніч зі ставка витягали неповнолітнього рибалку

Коли полісмен прибув на місце, побачив, що в мул ставка, з якого спустили воду, затягує  юнака. Разом з охоронцем водойми 21-річний лейтенант Руслан Ягодка ще до приїзду рятувальників почав витягати хлопця, що був по шию в трясовині.

Хлопець був за кілька десятків метрів від берега, його затягло трясовиною майже по шию. Разом з охоронником ставка ми вирішили не витрачати часу та почали самостійно допомагати хлопцеві. Ми накладали підручні дошки на мул, аби і нас не затягнуло. Коли проклали на метрів вісім-десять, прибули працівники ДСНС, які дістали у напівпритомному стані підлітка за лічені хвилини, – передає слова Руслана офіційний сайт Національної поліції.

Місце, де сталася пригода
Місце, де сталася пригода

 

Молодий офіцер  прийшов на службу в поліцію торік. Руслан каже,  що рішення стати поліцейським було спонтанним, однак про свій вибір він не шкодує. Спочатку працював у групі реагування патрульної поліції, потім у секторі моніторингу, а коли у грудні став дільничним офіцером, зрозумів, що щоденна робота з людьми йому подобається найбільше. Наразі лейтенант  обслуговує територію чотирьох сільських рад Острозького району.

Не очікував, що і в місті, і в районі настільки необхідна допомога поліцейського. Комусь моральна, а комусь профілактична. Я зрозумів, що хочу допомагати людям. Історія порятунку хлопчика мені ще раз довела, що я опинився в потрібний час в потрібному місці, значить обрав професію поліцейського недарма, – підсумовує Руслан.

 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром