«Я цього хочу, значить це буде», – під таким гаслом студентам розповіли про обмінні програми

12 Квітня 2018, 16:02
3651

Студентам спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» Острозької академії розповіли про обмінні програми.

У середу, 4 квітня, в університеті відбулася лекція студентки магістратури НаУОА, учасниці обмінних програм Інни Васюк. Дівчина ініціювала лекцію в рамках проходження педагогічної практики.

Якщо ви хочете бути учасником міжнародної програми обміну, то варто намагатися шукати різні можливості, яких нині багато. А також інтенсивно використовувати час, який ви зараз маєте, – зазначила Інна Васюк.

Студентка поділилася власним досвідом та рекомендаціями для отримання успішних результатів. Вона також радила подавати документи на декілька програм водночас, наприклад: Artes Liberales, Erasmus+, Erasmus Mundus, Study Tours to Poland.

Мене змотивувала ця лекція. Зрозуміла, що треба працювати наполегливо, щоб було що написати у мотиваційному листі. Варто використовувати свої студентські роки максимально. На пізніших курсах потрібно пробувати й подаватися на такі програми, – ділиться враженнями студентка 1-го курсу Діана Гуцевич.

Лекторка Інна Васюк розповіла про етапи подачі заявки на обмінну програму. Для участі потрібно вибрати найоптимальніший варіант обмінних програм. Після цього необхідно підготувати всі потрібні документи. Особливу увагу варто приділяти написанню мотиваційного листа. Після цього потрібно очікувати повідомлення з результатами відбору.

 

Тетяна Мельник

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром