В Острозі американський психолог ділився досвідом з реабілітації ветеранів війни

06 Квітня 2018, 15:30
4005

Всесвітньо відомий експерт, один із засновників ветеранської реабілітаційної системи у США Брюс Янг нещодавно побував в Острозі.  Експерт має  широке лобі у Вашингтоні щодо впроваджень інновацій та брав участь у дослідженнях та інструктажах у 17 країнах cвіту, де відбулися стихійні лиха та конфлікти.

У середу, 4 квітня, Брюс Янг відвідав Національний Університет «Острозька академія» та поспілкувався з ректором Ігорем Пасічником та  студентами – майбутніми психологами.  Також він мав спілкування із заступником міського голови Оксаною  Ситницькою, очільником Острозької РДА Богданом Туровичем та його заступником Іваном Сопігою.

Під час зустрічі з очільниками Острога й Острожчини
Під час зустрічі з очільниками Острога й Острожчини

 

Загалом на Рівненщині пан Янг провів два дні. Також він побував у госпіталі, що у Клевані, де познайомився з медиками та реабілітологами. Усім фахівцям американський експерт розповів про американські тренінгові програми, які пов’язані з діагностикою та лікуванням посттравматичного стресового розладу, забезпеченням турботи про себе, розробкою стратегій стрес-менеджменту людей, що вижили.

Ігор Пасічник представляє гостя студентам
Ігор Пасічник представляє гостя студентам

Брюс Янг в Острозькій Академії
Брюс Янг в Острозькій Академії

 

Психолог  знайомив фахівців Рівненщини із кращими світовими практиками ветеранської реабілітаційної системи з метою подальшого їх впровадження.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
16.04.2024