Туристичний потенціал Острога презентували на міжнародній виставці

06 Квітня 2018, 09:21
3949

Цьогоріч в складі делегації Рівненщини туристичну привабливість нашого міста на традиційній щорічні зустріч UITT 2018 «Україна – подорожі і туризм» у Києві окреслила керівник Туристично-інформаційного центру Анастасія Драчук.

З 28 по 30 березня участь у заході брали міжнародні туристичні організації, національні та регіональні туристичні комітети, туристичні оператори і турагентства, представники держструктур, готелів, перевізників та медіа.

Загалом, цьогоріч на цій потужній весняній туристичній виставці було представлено 366 компаній з 24 країн світу, в тому числі 37 учасників з України.

Вперше туристичний потенціал Рівненщини презентує не лише управління культури та туризму облдержадміністрації, а й Туристично-інформаційний центр  м. Острога, готельно-ресторанний комплекс «Тунель кохання», санаторій «Червона Калина», Дубенський замок,  ТМ Тур-Колекшн.

Це був прекрасний досвід та чудова можливість заявити про себе. Особливо важливим аспектом поїздки було те, що ми отримали нові корисні знайомства, зокрема, налагодили зв’язки із колегами туристичної галузі інших регіонів та туристично-інформаційних центрів. Також  до  нашого стенду підходили  представники туристичних фірм та  потенційні туристи, які  зацікавились Рівненщиною та зокрема Острогом. На виставці було представлено широкий асортимент туристичної  продукції, презентовано низку проектів, промоційний і поліграфічний матеріал  – це дало можливість оцінити нові тенденції та смаки сучасного туриста. Участь у таких заходах маленьких містечок,  які обрали для себе головним напрямком розвиток туризму, особливо важливе та мотивуюче – підкреслила Анастасія Драчук.

Ділова програма виставки була досить насиченою - урочисте відкриття, семінари, круглі столи з питань впровадження інфраструктурних рішень для розвитку туристичних територій і національної системи якості та досконалості в туризмі. Цьогорічний досвід у ХХIV міжнародній виставці стане чудовим поштовхом до втілення нових та цікавих ідей задля розвитку туристичного потенціалу нашого міста.

Коментарі
06 Квітня 2018, 21:10
Разом з проектом https://v-mandry.com/ були присутні на цій виставці. Загалом, досить цікаво спостерігати за розвитком туризму в Україні. Тішить те, що кожна область має уявлення в якому напрямку рухатись, має певний план дій і в принципі це виглядає обнадійливо. Головне щоб це все рухалось далі, а не зупинилось на подібних виставках, а гроші були розділені в кабінетах.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024