В Острозькій академії змагаються вчителі предметів духовно-морального спрямування

30 Березня 2018, 12:10
4966

В Острозькій Академії проходить XIІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Учитель року предметів духовно-морального спрямування»

Урочисте відкриття заходу відбулося 29 березня в Національному університеті «Острозька академія».

Вітальне слово від ректора університету Ігоря Пасічника
Вітальне слово від ректора університету Ігоря Пасічника

 

З вітальним словом виступив Герой України, ректор НаУОА Ігор Пасічник. Також бажали успіхів начальник управління освіти та науки Рівненської обласної державної адміністрації  Григорій Таргонський, завідувач відділу освіти Міжнародної ГО «Надія людям» м. Рівне Олександр Бондарчук.

Цей конкурс не є прямим змаганням. Ви всі переможці. Кожного з вас делегувала ваша область і це вже почесно та важливо, – наголосив Олександр Макарович

Прот. Віталій Лотоцький передавав благословення та найкращі побажання від архієпископа Рівненського та Острозького Іларіона, зауваживши з-поміж іншого, що архієпископ завжди щиро підтримує й залюбки відвідує заходи, які проводить Острозька академія. Зі щирою проповіддю виступив старший єпископ, президент Української Церкви Християн Віри Євангельської Михайло Паночко.


Виступає прот. Віталій Лотоцький
Виступає прот. Віталій Лотоцький

Виступає Михайло Паночко
Виступає Михайло Паночко

 

Від міської та районної влади передавали вітання та подарунки майбутнім переможцям перший заступник міського голови Ольга Логвін та начальник відділу освіти Острозької РДА Олександр Харчук.

Мотивуючим був виступ минулорічної переможниці фестивалю-конкурсу «Учитель року з предметів духовно-морального спрямування» Яни Пазушко, учительки Миколаївського ЗЗСО ІІ-ІІІ ступенів № 4 Миколаївської міської ради Слов'янського району Донецької області.

Побажання від студентства передала Естер Матер'ян, студентський декан гуманітарного факультету НаУОА.

Від імені міського голови гостей вітає Ольга Логвін
Від імені міського голови гостей вітає Ольга Логвін


 

Організатор дійства, голова ГО «Всеукраїнська асоціація педагогів і психологів із духовно-морального виховання», професор Василь Жуковський у своєму виступі відрекомендував усіх учасників фестивалю-конкурсу. Як зауважив Василь Миколайович, цьогоріч було подано заявки на участь у фестивалі-конкурсі зі 35 учасників з 15 областей України, приїхати вдалось 27 педагогам з 13 областей.

Я дуже радію, що сьогодні до нас приїхало так багато учасників. Усі ви висококваліфіковані спеціалісти та жертовні люди. Цей захід – це фестиваль, який демонструє вашу майстерність та вашу віру. Від імені молоді я щиро дякую за вашу працю, адже сьогодні вона на превеликий жаль ще не достатньо поцінована владою, дирекцію шкіл, подекуди батьками, але вона буде і є поцінована Богом і тими,хто розуміє яку велику справу ви робите, – підкреслив Василь Жуковський.

Загалом конкурс триватиме два дні. Впродовж них учасники складуть письмовий тест на знання Святого Письма та основних віх становлення і розвитку християнства в Україні, відвідають презентації уроків з предметів духовно-морального спрямування, побувають на екскурсії Музеєм історії НаУОА та ін.

Гості фестивалю
Гості фестивалю

 

Підбиття підсумків фестивалю-конкурсу та нагородження учасників відбудеться 30 березня під час закриття XІІІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Учитель року з предметів духовно-морального спрямування». 

Привітати учасників конкурсу завітали посадовці
Привітати учасників конкурсу завітали посадовці

Учасники фестивалю-конкурсу
Учасники фестивалю-конкурсу

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024