«Witamy w Ostrogu»: оголошено конкурс на створення екскурсії польською мовою

27 Березня 2018, 15:47
3629

Туристично-інформаційний центр міста Острога оголошує конкурс на створення оглядової екскурсії польською мовою. Конкурс триватиме з 22 березня по 8 квітня 2018 р.  та проводитиметься у два етапи.

Перший – передбачає відбір професійним журі п'яти конкурсних робіт фіналістів. Другий етап включатиме оглядову екскурсію за результатами якої і буде визначено переможця. Організатори зазначають, що можуть брати участь лише фізичні особи.

Усі охочі брати участь у конкурсі мають розробити оглядову екскурсію польською мовою, яка розкриватиме різні сторони життя нашого міста з дня його заснування до сьогодення.

 Екскурсія польською мовою – це тільки початок. Цікаві маршрут та екскурсії іноземними мовами, допоможуть нам сформувати та поширити за кордоном позитивне враження про наше місто, його історико-культурну спадщину та економіко-інвестиційний потенціал – зауважує Анастасія Драчук, керівник Туристично-інформаційного центру м. Острога

Вимоги до конкурсних робіт

  • Контрольний текст двома мовами (українська, польська) у якому подається детальний опис маршруту (не більше 30 сторінок формату А4, розмір шрифту 14, міжрядковий інтервал – 1,5);
  • Схема маршруту екскурсії (тривалість 1,5 години, 5-10 об’єктів показу);
  • «Портфель екскурсовода» (не більше 10),  який може містити фотографії, схемами, карти, креслення, малюнки, репродукції, копії документів, зразки продукції підприємств, інші наочні посібники, що потрібні під час екскурсії
  • Оригінальність ідеї та змісту, які будуть відображати мету і завдання Конкурсу;

Переможець Конкурсу отримає грошову премією у сумі 1000  грн., а фіналісти – цінні подарунки.

Конкурсні роботи надсилаються на електронну адресу відділу культури і туризму Острозького міськвиконкому  -  [email protected] з поміткою у темі листа «На конкурс».

Додаткову інформацію щодо конкурсу «Вітаємо в Острозі/ Witamy w Ostrogu» можна отримати в Туристично-інформаційному центрі м. Острога, за адресою м. Острог, вул.. Героїв Майдану, 7.

Або ж за т. 097-92-30-670 – Анастасія Драчук, керівник Туристично-інформаційного центру м. Острога

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39