Людмила Шевчук: «До свого покликання я йшла 50 років»

26 Березня 2018, 16:00
Зустріч із Людмилою Шевчук 6851
Зустріч із Людмилою Шевчук


У районній центральній бібліотеці, у теплій та невимушеній атмосфері, відбулася творча зустріч із ученицею художньої студії для дорослих Острозької дитячої школи мистецтв - бібліотекарем ЗОШ № 3 Людмилою Шевчук. 

2

2

 

У світлиці книгозбірні пані Людмила презентувала свої роботи, ділилася планами та розповіла історію того, як у шістдесят один вирішила піти навчатися художнього ремесла.

1
Людмила Шевчук
Людмила Шевчук

1

1

 

Мисткиня із захопленням говорила про створення кожної картини. Для Людмили Дмитрівни її роботи – це окремий світ, який вона створює на полотні. Сьогодні Людмила Шевчук відточує майстерність та шукає свій стиль та техніку: вона малює аквареллю, олійними фарбами, пробує писати мастихіном.  На її картинах розквітають квіти, здіймаються до небес гори, шумить море та танцюють балерини.

2

1
Улюблена робота пані Людмили
Улюблена робота пані Людмили

1

 

  • Почавши малювати, я почала дивитись на світ зовсім по-іншому. Я щиро дякую своїм вчителям Миколі Вікторовичу та Наталії В’ячеславівні Павловськими, чоловіку Анатолію,  своїм дітям та онукам які підтримують та вірять в мене. Я не перестаю усім говорити, що ніколи не пізно почати займатися тим, про що мрієш все життя.  До свого покликання я йшла довгих 50 років. І з Божою допомогою я планую розвивати свої вміння та  ще багато чого намалювати, – розповіла Людмила Шевчук.

Привітати пані Людмилу прийшло багато острожан, серед яких її друзі, колеги та викладачі з ДШМ.

1
Людмила Шевчук презентує свої роботи
Людмила Шевчук презентує свої роботи

1
Вчитель ДШМ Микола Павловський ділиться своїми враженнями
Вчитель ДШМ Микола Павловський ділиться своїми враженнями

Пані Марія Федорчук на передньому плані
Пані Марія Федорчук на передньому плані

 

  • Із Людмилою Дмитрівною ми працювали у далеких 90-х. Із того часу я знаю її як талановиту та сумлінну бібліотекарку. Її творчий потенціал завжди проявляв себе. Свого часу вона робила чудові прикраси для жінок. Спостерігаючи за Людмилою Дмитрівною, я завжди дивувалась, як можна так багато всього встигати. А нещодавно я дізналась, що у неї з’явилось ще одне захоплення. Мені дуже приємно споглядати ту красу, що вона творить, адже кожна робота наповнена любов’ю та ніжністю, у кожній картині відчувається щирість душі майстрині. Я щиро бажаю Людмилі Дмитрівні, щоб усі починання вдавалися, а добро яким вона ділиться зі світом, сторицею їй поверталось, – побажала відвідувачка заходу Марія Олександрівна Федорчук.

Зауважимо, що виставка у районній бібліотеці триватиме ще декілька днів, то ж не проґавте можливість поглянути на роботи сміливої та талановитої Людмили Шевчук.

1

1

Із вчителями
Із вчителями

1

2

 

Коментарі
14 Лютого 2022, 19:10
Здорово знайти себе. На жаль я поки лише рухаюся до цього. Хоча теж мрію більше малювати, виставляти свої роботи на віоліті, бачити інтерес публіки.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024