Острог: в академії пройде акція «Великодній зайчик в ОА»

22 Березня 2018, 10:59
4985

У Національному університеті «Острозька академія» осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації (ВМГО) Фундація Регіональних Ініціатив (ФРІ) організовує передсвяткову акцію «Великодній зайчик в ОА».

Як зазначають організатори, ця загальноуніверситетська акція спрямована на посилення комунікацій між студентами різних факультетів. І, звісно, метою цього проекту (як і всіх інших проектів ФРІ) є збільшення добра. Акція триватиме з 21 березня по 4 квітня.

Подібний захід буде проводитись вже вдруге. В грудні 2017 року акція «Таємний Миколайчик» була присвячена новорічним святам. Зараз не менш важливий привід – Великдень. І ми хочемо подібною акцією підняти студентам та іншим учасникам настрій. Суть акції полягає в тому, що спершу учасник заповнює анкету. Далі він отримує від організаторів листа, в якому зазначені контакті дані людини, якій він мусить підготувати подарунок.

Наступний крок – це віднести подарунок до нашої чарівної коробочки в офіс в Братстві Спудеїв. В зазначений день і час організатори роздають подарунки, тим кому вони адресовані. Таким чином, кожен, хто заповним анкету має зробити і відповідно отримати подарунок – розповідає Анастасія Верховецька, студентка НаУОА, ініціаторка акції

Попередня акція пройшла дуже успішно. Було більше 100 анкет і саме головне, всі учасники поставились до цього відповідально і кожен отримав свій подаруночок. 

Організатори сподіваються, що подібні акції приживуться не тільки серед студентів, але й серед викладатського та управлінського складу ініверситету та інших її працівників.

«Усі ми завжди потребуємо добра, а на свята особливо», – зауважує Анастасія.

Всім, хто хоче долучитися до акції, потрібно заповнити анкету.

Довідково:

ФРІ Острог – регіональний осередок Всеукраїнської молодіжної громадської Фундація Регіональних Ініціатив Однією з головних цілей організації є збільшення кількості молодих активістів та сприяння участі молоді в реалізації регіональних ініціатив у своїх громадах. Сьогодні осередки ФРІ існують не тільки в обласних центрах, а в таких містечках як Острог. Зовсім нещодавно (8 березня) Острозькому осередку ФРІ виповнилось 2.5 роки. За період своєї діяльності ФРІ Острог організувала низку заходів для студентів та жителів міста: Швидкі побачення, Базова ФРІ-школа, Літературний вечір, 3-денний візит в Острог в рамках проекту «Твоя країна» та багато чого іншого.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024