Весна у Бадівці: засніжені залізничні колії, мороз та голодні безпритульні собаки

19 Березня 2018, 12:31
5377

Зима цього року так просто не здається. Не встигли заховати теплі чоботи та шапки з шарфами, як знову вони згодились, і байдуже, що на календарі 19 березня. Гори снігу, завірюха, мороз під 10 градусів – такою цього року запам’ятають початок весни жителі західної України і Острожчини зокрема.

Село Бадівка теж вкрилось снігом. Дороги, колії залізниці і такі довгождані підсніжники знову опинились під покровом зими. Автомобілі обачно перетинають переїзд, а жителі села швиденько поспішають у домівки, щоб благополучно пересидіти останні морози в теплі та добрі.

Порожні зупинки, тільки безпритульні песики біля бадівського переїзду чекають на шматок хліба. Цей період року надзвичайно складний для тварин, що живуть на вулицях, тому саме зараз важливо підсипати трішки зерна в годівниці для пернатих або принести голодним собакам залишки своїх харчів.

1






 

Коментарі
19 Березня 2018, 17:47
Якісь дивні у вас опуси... "Село Бадівка теж вкрилось снігом. Дороги, колії залізниці і такі довгождані підсніжники знову опинились під покровом зими. Автомобілі обачно перетинають переїзд, а жителі села швиденько поспішають у домівки, щоб благополучно пересидіти останні морози в теплі та добрі." Це твір п’ятикласника? Про все і ні про що. Поміняй назву села і підійде пі будь яке. А фото теж ніякі. Де ж той пес голодний?
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024